900+ artikler om spil og legetøj

Her på Legebyen.dk's Blog kan du dykke ned i vores mange anmeldelser af legetøj og spil.

De seneste anmeldelser på bloggen

Se flere...
Unlock! Fantastiske Eventyr spilanmeldelse

Unlock! Fantastiske Eventyr spilanmeldelse

Joan Frederiksen
Traxit spilanmeldelse

Traxit spilanmeldelse

Maria Ejler
Match Madness DUO spilanmeldelse

Match Madness DUO spilanmeldelse

Joan Frederiksen
Ocean spilanmeldelse

Ocean spilanmeldelse

Anita Andreasen
Dicetto spilanmeldelse

Dicetto spilanmeldelse

Anita Andreasen
Det burde man jo vide spilanmeldelse

Det burde man jo vide spilanmeldelse

Anita Andreasen
Gå På Planken spilanmeldelse

Gå På Planken spilanmeldelse

Anita Andreasen
TOLO First Friends anmeldelse

TOLO First Friends anmeldelse

Mia Steffensen

Populære blogindlæg

Flere end 20 forskellige anmeldere (+ deres børn)

...hjælper os dagligt på Legebyen.dk med at teste, fotografere og anmelde både nyt legetøj, nye spil, børnebøger m.v.

Går du også rundt med en anmelder gemt i maven og er du klar på at nedfælde dine tanker på det digitale papir?


Er du også vild med at fotografere de spændende produkter i brug hos dine børn, som ikke lider af kameraskræk?

Læs mere om at blive anmelder for Legebyen.dk

Bliv anmelder for Legebyen.dk

Mød nogle af Legebyen.dk's anmeldere

Camilla Jakobsen

Vores familie består af Niclas (far), Camilla (mor), og vores lille søn Mateo, samt lillesøster Malina.

Vi har altid elsket legetøj herhjemme, og bruger det selv hver dag. Vi sætter en dyd i en god leg - og elsker at bruge flere timer på gulvet alle tre.

Mateo er en energisk ung dreng, der elsker sjov og ballade. Lige fra hans LEGO Duplo til hans mange puslespil, bøger - og hans store samling af Bright Starts, John Deere, Oball m.fl.

Herhjemme elsker vi legetøj - og det er det hele der bliver leget med! Vi køber kun legetøjet online, og her er der oftest kun en lille produktbeskrivelse til hvert enkelt stykke legetøj. Vi har altså savnet og manglet nogle der kunne beskrive produkterne en smule mere detaljeret.

Vi har manglet nogle der har haft produktet under huden i et stykke tid, og som dermed kan komme med en vurdering af produktet og dets muligheder.

Vi har selv en stor interesse for at udfolde os på tekst. Vi holder begge af at skrive i et levende sprog, og vi vil blot glæde os til at drage læseren ind i vores lille familie og vores lille univers.

Med venlig hilsen.
Camilla, Mateo, Malina og Niclas

Carina Lund

Mit navn er Carina og min lille familie og jeg bor i Aalborg. Jeg er så heldig, at være mor til tre drenge, Marcus fra 2005, Villads fra 2019 og Valdemar fra 2022. 

Som mor til tre drenge, så er der altid gang i mange sjove lege herhjemme og vi keder os aldrig. Drengene er alle nysgerrige og interesseret i at udforske, eksperimentere og lære, hvilket jeg ser, som nogle utrolig gode egenskaber.  

I de sidste 12 år har jeg arbejdet med hjemmetræning og hjemmeundervisning af Marcus, som er født med forskellige udfordringer og særlige behov. I mit arbejde fokuserer jeg meget på at styrke, stimulere og udvikle eksempelvis kommunikation, sanser og meget mere. - Alt sammen på en sjov og spændende måde, man lærer nemlig bedst igennem leg og positive oplevelser.  

Når jeg køber legetøj til de to små, så vælger jeg bl.a. ud fra funktionalitet, kvalitet og sikkerhed. Jeg vægter læringsmulighederne højt og kan godt lide legetøj med mange gode udviklingsmuligheder.  

Som anmelder for Legebyen.dk får jeg mulighed for, at se nærmere på forskellige brands, både kendte og ukendte. Via mine anmeldelser kan jeg bidrage til, at andre forældre eller bedsteforældre bliver bevidste om de forskellige produkteres mange muligheder. Når jeg anmelder legetøj kan jeg dele mine meninger, erfaringer og måske åbne andres øjne for nye lege- og læringsmuligheder.

Hjemme hos os har vi selvfølgelig nogle favorit brands, som altid lever op til mine mange krav, men på trods af dette så er vi altid åbne for, at se nærmere på nye og ukendte produkter, som måske kan overraske positivt.  

Jeg håber, at jeg med mine anmeldelser kan hjælpe og guide andre igennem den store og til tider uoverskuelige legetøjsjungle og på den måde også gøre legetøjsindkøb til en spændende og lærerig oplevelse.

Med venlig hilsen.
Carina, Marcus, Villads og Valdemar

Maria Ejler

Vores lille familie består af lillesøster Lucca på 5 år, storesøster Silje på 8 år, alderspræsidenten Dennis (far) med 37 år og jeg selv Maria (mor) på 33 år.

 

Hjemme hos os er vi meget glade for at samles som familie omkring lege og spil.

Måske jeg (moren i familen) også er lidt skadet af min profession som pædagog i denne sammenhæng. Der er nemlig så meget vigtig læring at hente i lege og spil, for børn i alle aldre.

 

Som anmelder hos Legebyen.dk får vi alle mulighed for at være nysgerrige og udfolde os kreativt. Samtidig med at vi får lov til, at dele vores erfaringer og oplevelser med legetøj og spil.

Pigerne elsker at lege og bruge deres fantasi. Efterfølgende er de ret gode til at sætte ord på deres oplevelser med legetøjet eller spillet.

Jeg selv, har altid været glad for at udfolde mig skriftligt.

Efter jeg blev mor, har jeg også været glad for, at dele og modtage erfaringer med/fra andre mødre når det kommer til underholdning for børn og familier.

Derudover er jeg lidt af en hobbyfotograf, som elsker at fange stemninger og følelser på billeder.

 

Med venlig hilsen

Lucca, Silje, Dennis og Maria.

Mia Steffensen

I vores lille hjem på sydhavsøen Lolland bor Jacob (far), Mia (mor) og vores 4 børn. Clara fra 2008, Laura fra 2011, Carl fra 2015 og William fra 2022. 

Vi er en stor familie, som gennem tiden har haft utrolige mængder legetøj gennem huset. Derfor har vi altid brugt meget tid på, at læse og undersøge meget af det legetøj, som vores børn har leget med. Børnene elsker, at kunne udforske og anvende legetøj på nye måder og specielt Carl elsker, at skabe lege med flere forskellige slags legetøj sammen - f.eks. har han brugt uendelige timer på konstruktionslegetøj, som har været basen for fantasibyer, bygninger for rollelege mm. Derudover er vi i den heldige situation, at vi med vores nyfødte dreng, nu skal lære nye mærker, at kende inden for kategorien - babylegetøj. Der er sket meget på den front, siden vi sidst havde babylegetøj i huset. Så vi glæder os til, at udforske denne kategori og derved kunne dele ud af vores erfaringer på dette område også. 

I vores verden er vores fornemmeste opgave, som forældre, at sikre vores børn får stimuleret deres sanser, udviklet deres nysgerrighed og samtidig kunne lege både selvstændigt og sammen. Hvis der er noget vi godt kan lide, så er det, at se hvilket læring børnene får ved det enkelte legetøj og hvad er federe end, at lege læringen ind. 

Gennem de senere år er der kommet meget større fokus på miljø og sikkerhed og vi går meget op i, at firmaerne bag legetøjet har fokus på netop det. Derfor kan vi godt lide, når legetøjet bliver beskrevet og vi derved kan læse om både produkternes kvalitet samt andres forældres erfaringer med legetøjet. 

Vores anmeldelser gennem Legebyen giver os en mulighed for, at videregive vores erfaringer med legetøj, hvilke kvaliteter det har og samtidig inspirere andre familier til, at finde nye lærings -og udviklingsmuligheder. Med 4 børn i husstanden, deler vi erfaringer fra en bred aldersgruppe og forhåbentlig kan inspirere selv de større børn til sjove legemuligheder. 

Vi håber, at vi gennem vores anmeldelser kan inspirere og give køberen et større indblik i legetøjets mange finurlige og spændende muligheder.

God læselyst 

Jacob, Mia, Clara, Laura, Carl og William

Tilmeld dig! Spar 10 %

Tilmeld dig Legebyens nyhedsbrev!
Få besked om nye kampagner og spændende tilbud...
og få samtidig fat i koden der giver 10 % rabat (på ikke i forvejen nedsatte varer...)