Send e-mail

kontakt@legebyen.dk

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30
 • img

  Anmeldelse af PipSquigz Ringlets babyrangle fra Fat Brain Toys

  "Villads er glad for sættet og det bliver brugt rigtig meget, han viser helt sikkert meget interesse for det. Af den grund kan jeg sagtens anbefale de 6 sugekop ringe i de flotte farver..."

 • img

  Quizzone Skills spilanmeldelse

  "Jeg synes også at det er et kæmpe plus at alle er med hele tiden. Der er ikke nogen, der sidder og venter længe på at få tur, fordi de andre bliver ved at svare rigtigt..."

 • img

  RollyToys Deutz-Fahr Warrior pedaltraktor anmeldelse

  "RollyToys seje køretøjer er lavet i meget høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr. De er designet til det hårde liv i baghaven, og tåler daglig brug i sandkassen og i institutioner..."

 • img

  Staveleg med Rasmus Klump og vennerne anmeldelse

  "Hun har længe været meget interesseret i selv ordlyden i de forskellige ord, så vi øver også, at hun skal lytte sig frem til det første bogstav i et ord, hvis hun ikke lige kender bogstavet..."

 • img

  Crazy Bomb - Det eksplosive ordspil! anmeldelse

  "Hvis man er god til ordspil, er Crazy Bomb et fint og udfordrende spil. Det er ikke et alsidig familiespil, så man bliver lidt udelukket fra at spille med, hvis man ikke er god til stavning..."

 • img

  Polydron Magnetic Sphera anmeldelse

  "Det er rigtig dejligt, at Mateo har haft mulighed for at udfolde sin fantasi på en ny måde - denne gang med magneter. I sidste ende er det hans fantasi og kreativitet, der skaber grobund for den allerbedste leg og senere hen bliver en vigtig faktor at kunne mestre..."

 • img

  Krokodille balancespil anmeldelse

  "Crocodile vinder også på at være udfordrende. Man skal være hurtig og præcis for skubbe klodserne ud, uden det ender i ulykker. Det gør det også langt mere tilfredsstillende, når man lykkes med noget svært..."

 • img

  Fat Brain Toys Simpl Dimpl fidgetlegetøj anmeldelse

  "Legetøj har en fantastisk evne til at hjælpe os med at udvikle os, som sociale individer. Børn og voksne kan øve kontakt med andre, forstå ikke-verbale budskaber og udvikle mange forskellige sanser..."

 • img

  Smart Farmer spilanmeldelse

  "Det at det er dyrefigurer man skal indhegne, får det til at være mere ”legeagtigt” end almindelige IQ puzzles med former og figurer, og det hjælper til at fastholde interessen..."

 • img

  Anmeldelse af rumstationen fra Hape

  "Vi har fundet på historier om aliens og skøre rummænd, vi har kørt om kap på månen, vi har snakket med et meget fjollet rumvæsen, og vi har fløjet ud i det store univers...."

 • img

  Photosynthesis spilanmeldelse

  "Det æstetiske udtryk, der mødte mig, da jeg åbnede æsken, var bestemt så smukt, som jeg havde regnet med. Delene er af en god tyk kvalitet, træerne står godt fast på spillepladen, når de er samlet..."

 • img

  Anmeldelse af Det Taktile Balanceplankesæt fra Gonge

  "Den væsentlige forskel mellem de originale og disse tre nye planker er den markante, taktile overflade. Det er altså ikke blot balanceevnen, men også følesansen, som stimuleres ved berøring af og bevægelse på plankerne..."

 • img

  Spilanmeldelse af det prisvindende The Crew kortspil

  "Jeg vil helt bestemt anbefale The Crew til alle, og især til folk der i forvejen er glade for kortspil! Jeg synes det er et fantastisk spil, og den store hype omkring det er fuldt fortjent! 10/10 herfra!"

 • img

  Top 10 Brætspil til en hyggelig spilleaften

  "Her er 10 bud på brætspil, der er underholdende på hver sin måde. Læs videre og find din nye favorit..."

 • img

  En anmeldelse af Dantoys Byggesten

  "Vi har været kreative, dybt koncentreret og fanget i legen. Vi har ladet fantasien få frit spil, og vi har været underholdt hele vejen igennem vores test af Dantoys byggesten..."

 • img

  Fat Brain Toys PipSquigz Loops anmeldelse

  "Efter at have set, hvor meget glæde disse sugekopper fra Fat Brain Toys skaber og de mange funktioner de har, så synes jeg hel bestemt at de er et rigtig godt køb!"

 • img

  Cluedo Junior spilanmeldelse

  "Der er ingen tekst i spillet, eller i hvert fald ikke tekst man skal bruge til noget, hvilket gør det nemt for børn at lære det lynhurtigt, da detektivnotesblokken er med billeder..."

 • img

  MyHood Boksesæk anmeldelse

  "Den holder godt, og selv efter meget brug, både af børn og voksne, så kan man ikke se den er brugt. Den holder formen og holder tæt. Den kan være ude og inde. Vi er mere end tilfredse..."

 • img

  Tilbage På Skolebænken spilanmeldelse

  "Tilbage På Skolebænken er et lidt anderledes quizspil, som tager udgangspunkt i folkeskolens fag. Det er vældig morsomt at blive sat lidt tilbage i tiden og genopleve folkeskolen i form af et brætspil..."

 • img

  Vippende River Stones anmeldelse

  "Der medfølger heldigvis ikke en manual, der fortæller hvordan balancestenene skal bruges, det er derfor op til en selv, hvordan man ønsker at anvende sættet, ud fra den individuelles behov og ønsker..."

 • img

  Dantoys Sandkasse-køretøjer anmeldelse

  "Selvom de bedste eksperter i leg er børnene, har dantoy en fremragende indsigt i, hvad der kan komme til at hitte, og de skaber gode rammer for børnene til at udvikle sig som legeeksperter..."

 • img

  Bezzerwizzer Familie spilanmeldelse

  "Det er et spil, der samler på tværs af alder og interesser, da det ikke kræver nogen særinteresser eller megen strategisk sans. Titlen er altså ganske rammende – viden for hele familien..."

 • img

  Fat Brain Toys OombeeCube sorteringskasse anmeldelse

  "Den nye, farverige og moderne udgave af den klassiske puttekasse, er et hit! De har virkelig tænkt tingene godt igennem, inden de sendte denne i produktion!"

 • img

  Azul: Stained Glass of Sintra spilanmeldelse

  "Temaet i spillet er gennemført. Man får fornemmelsen af man samler glasstykker for at bygge et flot og farverigt vindue. Der er kælet for detaljerne og brikkerne ligger godt i hånden..."

 • img

  Plus-Plus mini anmeldelse

  "Det skal her til sidst nævnes, at Plus-Plus har vundet rigtig mange forskellige priser i hele verdenen i forskellige legetøjskategorier. Og det kan vi sagtens forstå herhjemme hvor Plus-Plus bestemt er et stort hit, og vi har siden dag et leget rigtig meget med det..."

 • img

  Complete - Gør Sætningen Færdig spilanmeldelse

  "Alt i alt et meget simpelt spil, som er hurtigt at komme i gang med og også hurtigt at spille. De par gange vi har spillet, har det taget mellem 25 og 40 minutter for 4 spillere..."

 • img

  Begin Again puslespil-anmeldelse

  "Begin Again har givet os mere end et klassisk puslespil. De har givet os udfordringer, hjernevridere, nye stableklodser, romertal, søde dyr, grin og super familiehygge. Vi er virkelig begejstret..."

 • img

  Verdens Lande & Flag spilanmeldelse

  "Så hvis du har et nysgerrigt skolebarn derhjemme eller selv vil slippe din indre flagnørd fri, er Verdens lande og flag en rigtig god tilføjelse til samlingen af brætspil derhjemme..."

 • img

  BRIO Worlds Safari-Eventyr-Togsæt anmeldelse

  "Efter at have set Theis' glæde, ved at lege med dette BRIO World safari-eventyr-togsæt og set hvor spændende sættet er, så er vores mening ligetil. Togsættet er super godt, det bidrager til rigtig mange timers spændende leg..."

 • img

  Den Forbudte Ø spilanmeldelse

  "Den Forbudte Ø er hurtigt blevet et hit herhjemme – det kommer ikke helt op på siden af Pandemic, men det er vi også voldsomt glade for, men det kan virkelig noget, og den kortere spilletid er godt for en børnefamilie..."

 • img

  Gonge River Stones Nordic anmeldelse

  "Vi er som først nævnt kæmpe fans af Gonges lækre produkter, og River Stones er absolut ingen undtagelse. Hvis man skal have legetøj der kan holde for evigt helt bogstaveligt, men også i den betydning, at børnene skal blive ved at synes det er sjovt, så er bl.a. Rivers Stones svaret herpå..."

 • img

  Ticket To Ride: USA spilanmeldelse

  "Spillets æske er flot illustreret med en klassisk scene fra en gammeldags togperron. Der er røg og damp fra det klassiske lokomotiv, du har herren med den høje hat og cigaren og den fint udseende frue med paraplyen..."

 • img

  Polydron Gigant 80 dele anmeldelse

  "Efter at have leget og bygget med Polydron brikkerne i rigtig mange timer, så var både børn og voksne enige om, at disse brikker er helt fantastiske!! De er uden tvivl et “must have” i alle institutioner og private hjem..."

 • img

  TumbleMee Sema anmeldelse

  "Jeg havde inden denne anmeldelse meget store forventninger til dette spændende skummøbel og jeg må indrømme, at jeg virkelig er blevet positivt overrasket..."

 • img

  Ordet Fanger spilanmeldelse

  "Spillet minder på mange måder om det gamle spil ’Send aben videre’, hvor det også gælder om at være hurtig og kan sige et sted, en ting osv. hurtigere end sin modtander..."

 • img

  Woodtoy Aktivitetscenter anmeldelse

  "Jeg er meget positiv over dette store sæt og det kan derfor hel sikkert anbefales til andre, om det så er til brug i privaten eller til institutionen, så skal den nok blive et kæmpe hit..."

 • img

  Pylos spilanmeldelse

  "Jeg nød faktisk spillet for dets simple regler og ret hurtige tempo. Spil et spil eller to over en kop kaffe, eller med dit barn eller mindre søster – det fungerer det fint til..."

 • img

  Dantoy Politi Scooter anmeldelse

  "Både politiscooteren og -motorcyklen er Svanemærket og produceret under Nordic Ecolabels forudsætninger. Med Svanemærket stilles der høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid..."

 • img

  Vild Med Dyr spilanmeldelse

  "Det er helt klart et spil jeg vil anbefale fordi der er til mange timers underholdning og masser af viden om dyr og deres verden. Jeg er vild med Vild Med Dyr..."

 • img

  Anmeldelse af Tobbles Neo fra Fat Brain Toys

  "Jeg er positivt overrasket over mærket, kvaliteten og funktionen af dette legetøj og så er jeg meget positiv over, at sættet også vil være godt til at hjælpe børn med handicap, i en positiv udvikling..."

 • img

  Anmeldelse af Pix Brix Dark 1500 stk byggeklodser

  "...men til Lasse på 7 år derimod. Der er Pix Brix klodserne helt perfekte. Det passer super godt ind aldersmæssigt. Så hvis dit barn elsker legoklodser og at være kreativ - så vil jeg bestemt anbefale Pix Brix!"

 • img

  Anmeldelse af BRIO Smart Tech serien

  "Vi har været så heldige at få lov til at prøve nogle forskellige sæt fra BRIO Smart Tech. Først har vi kigget på tingene hver for sig, og sidenhen byggede vi en stor togbane, hvor vi satte det hele sammen..."

 • img

  Triominos spilanmeldelse

  "Et virkelig simpelt spil, som alligevel er sjovt og udfordrende, og som man virkelig bliver grebet af. Så stor anbefaling herfra, hvis man er til spil med grubleri, tal og systemer..."

 • img

  MaMaMeMo Benzinstander anmeldelse

  "Der er efterhånden gået rigtig mange timer med tankning af alle Mateos køretøjer. Tavlen og kortterminalen skal selvfølgelig også bruges hver gang, for der skal betales for alt brændstoffet!"

 • img

  6 fede brætspil til næste drengeaften

  "Her er seks bud på brætspil, der kan give dig en sjov aften med drengene. Og det gælder uanset, om I lige er gået ud af gymnasiet eller måske er begyndt at bemærke lidt grå hår i tindingerne..."

 • img

  Rubens Barn Tummies anmeldelse

  "En tur i ovn/mikrobølgeovn eller fryseren, så er dit barns fine nye Rubens Tummies dukke omdannet til en temperaturregulerende varme/kølepude. Dukken bliver hurtigt uundværlig i alle børnefamilier..."

 • img

  Årets Brætspil 2020 blogartikel

  I denne blogartikel kan du hurtigt danne dig et overblik over Årets Brætspil 2020 - både nominerede brætspil og alle vinderne...

 • img

  Quest for El Dorado spilanmeldelse

  "El Dorado er ret enkelt og meget nervepirrende, især når målstregen nærmer sig. I får tætte afslutninger og spændende spurter i næsten hvert spil, så underholdningsværdien er stor..."

 • img

  En anmeldelse af Squigz Sugekopperne fra Fat Brain Toys

  "Ved at samle de mange dele og skille dem fra hinanden igen, så styrkes finmotorikken og i løbet af legen, vil fantasien og kreativiteten hel sikkert også blive brugt..."

 • img

  Myretuen spilanmeldelse

  "Myretuen er et god gedigen genoptryk, af et klassisk familiespil. Det er kåret som Årets Bedste Familiespil - både for 30 år siden - og idag. Så det er et familiespil, der virkelig kan noget helt særligt.."

 • img

  TickiT Sansespejle anmeldelse

  "Alt i alt gør spejlene hvad de skal. Underholder, stimulerer sanserne og drager barnet til sig. Perfekt og uundværlig ting til hjemmet med små børn..."

 • img

  Queendomino spilanmeldelse

  "Som man måske kan spore af starten af anmeldelsen, er vi svært begejstrede for spillet. Vi har spillet Queendomino 40-50 gange. Det er let at gå til, når du først har forstået mulighederne..."

 • img

  Trails Of Tacuna spilanmeldelse

  "Trails of Tucana får en kæmpestor tommelfinger op herfra! Det er nemt at spille, men har alligevel en fin mængde omtanke og jeg kan nemt se os finde det frem jævnligt..."

 • img

  Anmeldelse af PipSquigz Sugekopperne fra Fat Brain Toys

  "Der er rigtig mange forskellige muligheder med PipSquigz Sugekopsæt tet fra Fat Brain, og vores mening er derfor meget tydelig! De er super gode og uundværlige!"

 • img

  Anmeldelse af Japanske Sansefarvekridt fra Primomo

  "De runde og sjove former på de mange farver gør, at børnene med det samme finder dem interessante og de nysgerrige børn, vil derfor hurtigt begynde at udforske pakken med de mange forskellige farver..."

 • img

  BAKOBA Education Byggesæt anmeldelse

  "BAKOBA er har vundet den internationalt anderkendte pris “Red Dot”, men de har også vundet mine børns hjerter og også min begejstring både som mor og pædagog..."

 • img

  Sabi aktivitetsmøbel fra TumbleMee anmeldelse

  "Har du/I lyst til at give jeres barn eller barnebarn den helt perfekte gave, som uden tvivl vil skabe rigtig meget glæde, så kan jeg 100% anbefale Sabi fra TumbleMee..."

 • img

  Gonge Koala anmeldelse

  "Gonges koala er helt perfekt til at udfordre barnets motorik og ikke mindst styrke vestibulersansen. Et klart anbefalesværdigt stykke aktivitetslegetøj..."

 • img

  Aquaplay Superfun Set anmeldelse

  "Det er helt optimalt at inddrage læring i legen, hvilket vi synes er endnu et godt eksempel på, at Aquaplay har fat i det helt rigtige! Superfun sættet fra Aquaplay er spændende, udfordrende, veludført og SUPER SJOVT!"

 • img

  Top 10 favorable brætspil for 2 personer

  "Vi elsker at spille, men ofte er det svært at få kalenderne til at passe, når der skal findes brætspilsdage med vennerne. Derfor er vi altid på udkig efter spil, der er gode at spille kun 2 personer..."

 • img

  Dantoy Skubbe-Scooter anmeldelse

  "Det har af den grund været en ære at teste og anmelde lige netop denne skubbe-scooter inklusive den søde anhænger..."

 • img

  Anmeldelse af Dino-legetæppe & PAPO-dinosaur-figurer

  "Mateo er rigtig glad for sine dinosaurer og er helt forgabt i sit legetæppe. Vi er rigtig glade for produkterne og den meget høje kvalitet, der vil sikre flere års leg og læring endnu!"

 • img

  Cozy Coupe Gåbil & Benzinstander fra Little Tikes anmeldelse

  "Børns fantasi kender ingen grænser, og både bilen og benzinstanderen rummer utallige muligheder for leg og udfoldelse!"

 • img

  Rubens Barn EcoBuds dukke-anmeldelse

  "Jeg synes, det er dejligt at børn kan få så stor glæde af disse dukker og så er det helt fantastisk, at dukkerne måske kan gøre en forskel for både syge og- eller ældre mennesker også!"

 • img

  VIGA Flyvemaskine-aktivitetstavle anmeldelse

  "Der er virkelig mange års underholdning i denne flyvemaskine-aktivitetstavle og den kan klart anbefales til børnefamilier med børn i flere aldre."

 • img

  Anmeldelse af Dantoy BIO-plast legetøj

  "Grøn, bæredygtig, genanvendeligt og økologisk - det er noget, som der er et stort fokus på, og som betyder meget, for rigtig mange mennesker i dag."

 • img

  Magna-Tiles Metropolis anmeldelse

  "Metropolis sættet og de nye magneter der hører til, er medvirkende til at man kan udvikle legen med Magna-Tiles også selvom de nye typer klodser ikke er skelsættende fra standard magneterne"

 • img

  La Siesta økologisk hængekøjehule anmeldelse

  "Hvis vi skulle give denne hængekøjehule/gynge stjerner, er vi enige om, at den ville få 10/10. Den er simpelthen ALT for genial og burde være noget ALLE familier havde i hjemmet."

 • img

  Dantoy Green Bean anmeldelse

  "Hvor er det et genialt koncept! Genbrugsproduktion af Svanemærket plast. Læs det lige igen…! Det er godt gået!"

 • img

  VIGA Krokodille-aktivitetstavle anmeldelse

  “Tavlerne er lavet af træ og er derfor efter vores mening, en lækker kvalitet. Tandhjulene kører godt og magneterne i labyrintbanen virker upåklageligt. Rent kvalitetsmæssigt er der ikke en finger at sætte på krokodille-aktivitetstavlen.”

 • img

  BuddyPhones Wave høretelefon anmeldelse

  Vil du vide hvordan BuddyPhones høretelefonerne er med til at beskytte dine børns hørelse, så læs med her :-)

 • img

  Dantoy tiny® anmeldelse

  "Dantoy tiny® er en del af, den nye serie af miljøvenligt Svanemærket legetøj, der produceres af det midtjyske firma Dantoy. Det miljøvenlige og Svanemærkede legetøj går under navnet BIO-legetøj"

 • img

  Magna-Tiles 100 stk Transparent anmeldelse

  "Et virkelig fedt starter sæt, netop fordi man får 100 stykker i mange forskellige former og farver. Det er perfekt, at man allerede ved køb af dette sæt har mulighed for at bygge mange forskellige ting og udnytte alt det Magna-Tiles kan!"

 • img

  Sansesten fra Gonge anmeldelse

  "Man kan selvfølgelig bruge mange ting til sådan en forhindringsbane, men det er rart at vide, at de ting man bruger til det, er af en ordentlig kvalitet."

 • img

  Svanemærket legetøj

  Bliv klogere på Svanemærket legetøj, eksempelvis fremstillet af miljøvenligt BIO-plast.

Vil du spørge om noget?

Er du i tvivl om hvilket stykke legetøj du skal give i gave, eller har du spørgsmål til funktionalitet, størrelse eller kvalitet på et eller flere af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice afdeling på tlf.: 72 62 26 30 eller e-mail: kontakt@legebyen.dk

Hvorfor e-handle hos Legebyen

Hos Legebyen.dk har du bl.a. 365 dages udvidet returret | 1-2 hverdages levering | Vi har eget lager med mulighed for afhentning | Fragt fra DKK 39,- og FRI fragt ved køb over DKK 499,- | Desuden har vi prisgaranti før køb, er e-Mærket og 5 stjerner hos Trustpilot

365 dages udvidet returret

Vi vil gerne reducere mængden af stress her i verden, hvorfor vi har slået koldt vand i blodet og besluttet os for, at give DIG og alle de andre, der handler på Legebyen.dk - 365 dages UDVIDET returret på Jeres køb. Så JA! Du kan altid bytte og returnere hos os.

1-2 hverdages levering

Hos Legebyen.dk får du leveret din ordre med GLS og i de tilfælde du køber rigtig stort ind kan din ordre blive leveret med Fragtmand. Vi vil vove at påstå, at 99% af alle vores ordre forsendelser leveres dagen efter ordren er bestilt. (Før 14:00 og hverdag-til-hverdag).

E-mærket webshop

E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds - fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Når en webshop er e-mærket, får du, som forbruger, stor sikkerhed, samt en række fordele.

Fremragende på Trustpilot

95% synes de har haft en fremragende e-handels oplevelse i Legebyen.dk's webshop - "Alt var som det skulle være. Samt super hurtig levering. Intet at sætte en finger på".

Legebyen er sociale

Har du lyst til at følge Legebyen.dk på de sociale medier, så kig forbi vores Facebookside, Instagram profil, Pinterestside eller YouTube kanal.

Konkurrencer på Facebook

Er du helt vild med at vinde, så besøg os på vores Facebookside, hvor ny konkurrence starter hver uge, samt sjove give-aways og julegave pakkekalender i December.

Billeder på Instagram

På vores Instagram profil kan du visuelt følge med i, hvad der kommer af nyheder indenfor legetøjsområdet. Vi deler de bedste billeder med dig!

Videoer på YouTube kanalen.

Vi har både produktvideoer fra de største mærker af legetøj og egne anmeldelser, samt unboxing videoer på vores YouTube kanal.

Seneste blogindlæg

På Legebyen.dk Bloggen finder du både spændende blogindlæg og anmeldelser / tests af forskelligt legetøj. Legetøjet bliver testet og anmeldt af vores søde gæstebloggere, som selv har børn.

W!sdom Balancebane anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 år | Balancebanens vægt: Ca. 30 kg. | Mål: L:96 cm. | Mærke: W!sdom | Materiale: Kvalitetstræ "Balancebanen fra W

Læs mere

Anti-Virus IQ-spil anmeldelse

Alder: Anbefales fra 8 år | Spilletid: Ca. 5 - 15 min. | Spillere: For 1 spiller | Udfordringer: 60 stk. i 5 sværhedsgrader "Hvor lang tid

Læs mere

PipSquigz Ringlets anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr. | Antal: 1 sæt med 6 PipSquigz ringe | Materiale: 100% BPA-fri fødevaregodkendt silikone. "Når jeres lille ba

Læs mere