Send e-mail

kontakt@legebyen.dk

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30
 • img

  Magna-Tiles FAQ med spørgsmål & svar

  "Hvad er Magna-Tiles? Det, samt flere andre spørgsmål, besluttede vi os sidst i 2020 for at finde svar på, i samarbejde med én af vores dygtige produktanmeldere på bloggen..."

 • img

  HAPE's bilgarage anmeldelse

  "Mateos biler har nu - alle sammen - fået en garage i første klasse, der oven i købet byder på egen elevator, opladningsstander, helikopterplads, servicestation og hele 3 etager..."

 • img

  Harry Potter Quiz spilanmeldelse

  "Harry Potter Quiz er også hurtigt blevet et hit, da det er samlende for de lidt yngre generationer, der alle på den ene eller anden måde, har stiftet bekendtskab med det storslåede Harry Potter univers..."

 • img

  Humørbolde anmeldelse

  "Som man nok kan fornemme på denne anmeldelse, er vurderingen hjemme fra os af i hvertfald en top vurdering. Vi er meget tilfredse med boldene og er sikre på, at der er masser af god leg i dem flere år frem..."

 • img

  Magna-Tiles: Magna-Qubix anmeldelse

  "Børnene vil lynhurtigt finde disse sæt interessante, både pga. de flotte farver og de mange forskellige former, men også fordi de hurtigt ser de sjove muligheder..."

 • img

  Top 10 Brætspil for efterskoleelever

  "Der er sikkert mange flere brætspil, som kunne være kommet på listen, jeg havde i hvert fald ikke let ved at lave den, da der findes mange gode bud. Dette er min Top 10, dog ikke i nogen bestemt rækkefølge..."

 • img

  Blogartikel om de visuelle Time Timer ure

  "Jeg har kun positivt at sige, om disse mange forskellige geniale ure og jeg kan derfor kun give dem de varmeste anbefaler med herfra! De er uden tvivl pengene værd!"

 • img

  ColoColo børnemøbel anmeldelse

  "Vi har haft stor glæde af at teste dette multimøbel, det har virkelig overrasket mig positivt. Jeg synes det er helt fantastisk og det er så fedt, at det kan anvendes på så mange forskellige måder..."

 • img

  Decrypto spilanmeldelse

  "Decrypto er virkelig underholdende, fordi man hele skal holde balancen mellem at sige ord, der ikke er for åbenlyse, men heller ikke er så kryptiske, at dine holdkammerater ikke forstår..."

 • img

  byAstrup Sminkebord anmeldelse

  "Sminkebordet fra By Astrup er simpelthen det fineste og mest elegante både at se på og at lege med. Jeg er fuldstændig solgt. Og det er Signe selv heldigvis og naturligvis også!"

 • img

  Chronicles Of Crime spilanmeldelse

  "Man skal ikke spille Chronicles of Crime, hvis man er træt og uoplagt, så bliver det kedeligt. Er man derimod klar på at lege detektiv og veloplagt, så er det et af de bedste detektivspil, vi har spillet..."

 • img

  TickiT LED Lyspanel og tilbehør anmeldelse

  "Vi føler, at Mateo er fokuseret og ved, at vi skal have det sjovt, når vi finder LED Lyspanelet fra TickiT frem. Mateo er samtidig indstillet på, at den sjove leg også skal være en lærerig leg..."

 • img

  Anmeldelse af de danske udvidelser til Terraforming Mars

  "For os herhjemme er det rigtigt lækkert at Prelude endelig er kommet på dansk. Vi har det danske grundspil, og det virker lidt forkert på mig at blande danske og engelske projektkort..."

 • img

  Plantoys Børnebord & Stol anmeldelse

  "Det skuffer på ingen måde hverken i forhold til udseende, kvalitet eller anvendelighed – tværtimod...."

 • img

  EXIT 4: Den Sunkne Skat spilanmeldelse

  "Kan du lide udfordringen ved et escape room? Elsker du adrenalinen ved at løse en gåde som man har kæmpet med længe? Og synes du det er fedt at leve dig ind i et eventyr under vandet, uden at forlade hjemmets fire vægge?"

 • img

  Magna-Tiles 100 stk Farvet anmeldelse

  "Herudover, så er det virkelig også dejligt, at alle det unikke design ved Magna-Tiles gør, at uanset hvordan du vender og drejer magneterne, så passer de altid sammen..."

 • img

  Anmeldelse af Mini-Løbehjulet fra RABO

  "Mini-løbehjulet fra RABO er i en virkelig høj kvalitet. Vi har ikke en finger at sætte på løbehjulet. Alt lige fra styringen og underholdningsværdien af løbehjulet er fuldstændig fantastisk..."

 • img

  Wingspan spilanmeldelse

  "I Wingspan kæmper alle med næb og klør for at få den bedste og største samling af fugle og æg, for at samle point. Wingspan er ydermere et grafisk flot spil. Det er farverigt, detaljeret og fyldt med pæne illustrationer..."

 • img

  Time Timer WASH anmeldelse

  "Time Timer WASH fortæller, hvornår Mateo skal sæbe hænderne ind og skylle dem igen. Far og mor kan fortælle ham, hvordan man sæber hænderne ordentligt ind og skyller dem igen..."

 • img

  Anmeldelse af DAY foldbare opbevaringskasser

  "Jeg vidste ikke at jeg manglede foldekasserne fra DAY før jeg prøvede dem, men jeg må da helt ærlig indrømme, at jeg i hvert fald ikke har bestilt min sidste pakke med Day foldekasser..."

 • img

  Anmeldelse af Time Timer ure

  "I vil hurtigt opleve en virkning i form af en mere rolig og mindre stressende hverdag. Hvis I er klar til mere overskud og struktur, så er et Time Timer ur måske lige noget for jer?"

 • img

  BRIO Smart Tech Sound anmeldelse

  "Jeg troede, vi for lidt tid siden havde verdens sejeste legetøj – på mange måder må jeg jo indrømme, BRIO Smart Tech Sound er med til at gøre vores togbaner endnu sejere..."

 • img

  Anmeldelse af Det Taktile Balanceplankesæt fra Gonge

  "Den væsentlige forskel mellem de originale og disse tre nye planker er den markante, taktile overflade. Det er altså ikke blot balanceevnen, men også følesansen, som stimuleres ved berøring af og bevægelse på plankerne..."

 • img

  Gonge River Stones Nordic anmeldelse

  "Vi er som først nævnt kæmpe fans af Gonges lækre produkter, og River Stones er absolut ingen undtagelse. Hvis man skal have legetøj der kan holde for evigt helt bogstaveligt, men også i den betydning, at børnene skal blive ved at synes det er sjovt, så er bl.a. Rivers Stones svaret herpå..."

 • img

  Dantoy Skubbe-Scooter anmeldelse

  "Det har af den grund været en ære at teste og anmelde lige netop denne skubbe-scooter inklusive den søde anhænger..."

 • img

  Anmeldelse af Dino-legetæppe & PAPO-dinosaur-figurer

  "Mateo er rigtig glad for sine dinosaurer og er helt forgabt i sit legetæppe. Vi er rigtig glade for produkterne og den meget høje kvalitet, der vil sikre flere års leg og læring endnu!"

 • img

  VIGA Flyvemaskine-aktivitetstavle anmeldelse

  "Der er virkelig mange års underholdning i denne flyvemaskine-aktivitetstavle og den kan klart anbefales til børnefamilier med børn i flere aldre."

 • img

  Magna-Tiles Metropolis anmeldelse

  "Metropolis sættet og de nye magneter der hører til, er medvirkende til at man kan udvikle legen med Magna-Tiles også selvom de nye typer klodser ikke er skelsættende fra standard magneterne"

 • img

  La Siesta økologisk hængekøjehule anmeldelse

  "Hvis vi skulle give denne hængekøjehule/gynge stjerner, er vi enige om, at den ville få 10/10. Den er simpelthen ALT for genial og burde være noget ALLE familier havde i hjemmet."

 • img

  Dantoy Green Bean anmeldelse

  "Hvor er det et genialt koncept! Genbrugsproduktion af Svanemærket plast. Læs det lige igen…! Det er godt gået!"

 • img

  VIGA Krokodille-aktivitetstavle anmeldelse

  “Tavlerne er lavet af træ og er derfor efter vores mening, en lækker kvalitet. Tandhjulene kører godt og magneterne i labyrintbanen virker upåklageligt. Rent kvalitetsmæssigt er der ikke en finger at sætte på krokodille-aktivitetstavlen.”

 • img

  Magna-Tiles 100 stk Transparent anmeldelse

  "Et virkelig fedt starter sæt, netop fordi man får 100 stykker i mange forskellige former og farver. Det er perfekt, at man allerede ved køb af dette sæt har mulighed for at bygge mange forskellige ting og udnytte alt det Magna-Tiles kan!"

 • img

  Svanemærket legetøj

  Bliv klogere på Svanemærket legetøj, eksempelvis fremstillet af miljøvenligt BIO-plast.

Vil du spørge om noget?

Er du i tvivl om hvilket stykke legetøj du skal give i gave, eller har du spørgsmål til funktionalitet, størrelse eller kvalitet på et eller flere af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice afdeling på tlf.: 72 62 26 30 eller e-mail: kontakt@legebyen.dk

Hvorfor e-handle hos Legebyen

Hos Legebyen.dk har du bl.a. 365 dages udvidet returret | 1-2 hverdages levering | Vi har eget lager med mulighed for afhentning | Fragt fra DKK 39,- og FRI fragt ved køb over DKK 499,- | Desuden har vi prisgaranti før køb, er e-Mærket og 5 stjerner hos Trustpilot

365 dages udvidet returret

Vi vil gerne reducere mængden af stress her i verden, hvorfor vi har slået koldt vand i blodet og besluttet os for, at give DIG og alle de andre, der handler på Legebyen.dk - 365 dages UDVIDET returret på Jeres køb. Så JA! Du kan altid bytte og returnere hos os.

1-2 hverdages levering

Hos Legebyen.dk får du leveret din ordre med GLS og i de tilfælde du køber rigtig stort ind kan din ordre blive leveret med Fragtmand. Vi vil vove at påstå, at 99% af alle vores ordre forsendelser leveres dagen efter ordren er bestilt. (Før 14:00 og hverdag-til-hverdag).

E-mærket webshop

E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds - fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Når en webshop er e-mærket, får du, som forbruger, stor sikkerhed, samt en række fordele.

Fremragende på Trustpilot

95% synes de har haft en fremragende e-handels oplevelse i Legebyen.dk's webshop - "Alt var som det skulle være. Samt super hurtig levering. Intet at sætte en finger på".

Legebyen er sociale

Har du lyst til at følge Legebyen.dk på de sociale medier, så kig forbi vores Facebookside, Instagram profil, Pinterestside eller YouTube kanal.

Konkurrencer på Facebook

Er du helt vild med at vinde, så besøg os på vores Facebookside, hvor ny konkurrence starter hver uge, samt sjove give-aways og julegave pakkekalender i December.

Billeder på Instagram

På vores Instagram profil kan du visuelt følge med i, hvad der kommer af nyheder indenfor legetøjsområdet. Vi deler de bedste billeder med dig!

Videoer på YouTube kanalen.

Vi har både produktvideoer fra de største mærker af legetøj og egne anmeldelser, samt unboxing videoer på vores YouTube kanal.

Seneste blogindlæg

På Legebyen.dk Bloggen finder du både spændende blogindlæg og anmeldelser / tests af forskelligt legetøj. Legetøjet bliver testet og anmeldt af vores søde gæstebloggere, som selv har børn.

Magna-Tiles FAQ

Magna-Tiles - Hvad er det? Det spurgte vi også selv om, første gang vi fik det populære magnetlegetøj indenfor i vores webshop tilbage i

Læs mere

HAPE Garage anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Bæredygtigt træ | Mål: 48 x 30 x 37,5 cm | Varenr. 5650 "Herhjemme har vi virkelig været glade fo

Læs mere

Harry Potter Quiz spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 10 år | Spilletid: Ca. 30 - 60 min. | Spillere: For 2 - 4 deltagere (hold) "Indrømmet, jeg var en rigtig bogorm som ba

Læs mere