Send e-mail

kontakt@legebyen.dk

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30

Anmeldelser af legetøj

Her på siden finder du gæsteindlæg, fra vores søde legetøjs-anmeldere, der har testet, fotograferet og anmeldt vores legetøj.

LEGO Education: Rørbyggesæt anmeldelse

“Derudover kan man jo også vælge at bygge ”Freestyle” og ikke ud fra inspirationskortene. De lidt ældre børn kunne derfor bygge en figur som de selv finder på, eller en rutsjebane de selv finder på, og forklare hvad denne figur kan eller hvorfor de har valgt de farver osv.”

0 kommentarer

Mig & Mine Følelser anmeldelse

Mig og mine følelser kan være et godt redskab, fordi det giver en mulighed for at tale om følelser som vrede og frygt på en helt ufarlig måde. Det er lettere at forholde sig objektivt til en tænkt situation, end til en situation, hvor man selv er indblandet. Men det hjælper alligevel med at opbygge en forståelse for, hvorfor andre mennesker reagerer, som de gør.

0 kommentarer

LEGO Education: Min Kæmpestore Verden anmeldelse

Det betyder dog ikke at LEGO Education kun henvender sig til de mindste. Ifølge LEGO kan LEGO Education henvende sig til mange forskellige aldre, helt op til de ældste i folkeskolen. Men fælles for alle LEGO Education sættene, er det at de fremmer læringen og giver et kreativt indspark til undervisningen.

0 kommentarer

Anmeldelse af TickiT Babyspejle

De to “fjollede spejle” bliver altså brugt ihærdigt af Inger, og hun viser Peter igen og igen, hvorfor de er fjollede. Om han griner fordi storesøster gør, eller fordi han egentlig også oplever en forskel, det er svært at sige, men de hygger sig i hvert fald med at kigge i spejlene.

0 kommentarer

Dantoy tiny® -serien

Tiny® er en del af, den nye serie af miljøvenligt Svanemærket legetøj, der produceres af det midtjyske firma Dantoy. Det miljøvenlige og Svanemærkede legetøj går under navnet BIO-legetøj, som produceres af miljøvenligt og genbrugeligt BIO-plast.

0 kommentarer

Anmeldelse af Magna-Tiles 100 stk. Transparent

Når man læser om Magna-Tiles andre steder og blandt andet på deres egen hjemmeside, så skriver de meget omkring, at de er lærerigt for børnene at lege med, og jeg skal være den første til at indrømme, at det har jeg personligt nok altid stillet lidt spørgsmålstegn ved, når legetøjsfabrikanter har skrevet det – for jo, selvfølgelig lærer man noget af at lege, men er det unikt for præcis dét legetøj? Men jeg synes helt bestemt, at det er den oplevelse, vi har haft indtil videre med Magna-Tiles.

0 kommentarer

BRIO Smart Tech anmeldelse

Vi har brugt en hel weekend på at teste de fem æsker med Brio Smart Tech tog og tilbehør. Og det var en fantastisk weekend! Brio er et genialt legetøjsbrand, hvor togbaner kan gå i arv gennem generationer og stadig være fuldt funktionelt pga. den gode kvalitet.

0 kommentarer

DUPLO Steam Park anmeldelse

Netop dette sæt og den medfølgende vejledning skal hjælpe med at udvikle børnenes færdigheder inden for teknologi, design og matematik, hvoraf sættets navn også kommer: På engelsk kan disse områder nemlig oversættes til STEAM – Science, Technology, Engineering, Art og Math.

0 kommentarer

BRIO Labyrintspil anmeldelse

Labyrintspillet spilles selvfølgelig af én person ad gangen. Men man kan sagtens konkurrere mod hinanden. I kan skiftes til at spille, så I for eksempel får fem ture hver. Hver gang en af jer ryger i hul, noterer I tallet, der står ved siden af hullet. Det er jeres point. Efter fem ture kan I så se, hvem der har fået flest point.

0 kommentarer

Gonge Sansesten anmeldelse

Én af yndlinglegene hos vores datter er at lave “forhindringsbaner”. Redskaberne til dette er mange – vigtigst er at hun føler sig udfordret på sin motorik, og her er sansestenene fra Gonge helt ideelle at tilføje. De fungerer dog også rigtig godt at bruge alene, da der netop er 20 sten i alt, som udover motorik også styrker ens sanser.

2 kommentarer