Send e-mail

kontakt@legebyen.dk

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30

Anmeldelser af spil

Her på siden finder du gæsteindlæg, fra vores søde spil-anmeldere, der har testet, fotograferet og anmeldt vores spil.

BRIOs lukkede mini-labyrint anmeldelse

“I de fleste andre labyrintspil gælder det om at undgå hullerne og nå helt i mål. Men den her er lidt anderledes. Det er nærmere et legetøj end et spil. Nu gælder det faktisk om at falde igennem til den anden side, og der er flere veje til målet.”

0 kommentarer

UNO kortspil anmeldelser

“Har man mindre børn i alderen mellem 3-5 år vil jeg anbefale UNO Junior, men idet børnene rammer de 5-6 år, kan man med fordel tage det klassiske UNO frem og vente til 7-8 års alderen med at introducere det nyere UNO Flip!”

0 kommentarer

Sequence spilanmeldelse

“Spillet er i god kvalitet. En solid kasse, hårde plast brikker, gode solide spillekort og en god tyk spilleplade. Hvis man skulle være så uheldig at spillekortene bliver slidt ned, eller der bliver nogle kort væk, er det muligt at erstatte det med et helt almindeligt sæt kort, hvor man så bare tegner et eller to øjne på knægtene.”

0 kommentarer

Sænke Slagskibe spilanmeldelse

“Før spillet kan begynde skal hver spiller placere sine skibe på sin side af spillepladen. Det er nu op til modspilleren at finde skibene, ved at nævne forskellige felter, der ligger i kolonner A-K og 1-9. Den spiller, der først får sænket alle sin modspillers skibe, vinder spillet. “

0 kommentarer

Kalaha i plast spilanmeldelse

“Men Kalaha er let at gå til. Der er ikke nogen ting, der skal klargøres, inden spillet kan begynde. Endelig synes vi, denne udgave af spillet er en fin kvalitet, der nok skal kunne holde mange år. “

0 kommentarer

The Chameleon spilanmeldelse

“Det er svært at beskrive hvor tilfredsstillende det er, at sidde med kamæleon-kortet, bluffe sig igennem spillet, og til slut undslippe og vinde spillet… Det er især fedt, hvis man vinder for snuden af 7 andre spillere!”

0 kommentarer

Scrabble Junior spilanmeldelse

“Spillet har en god tilgang til legende læring, og jeg kunne fornemme på min datter at hun syntes det var en sjov måde at lære at stave på. “

0 kommentarer

Talspil anmeldelse

Danspils serie af læringsspil om tal er en rigtig god måde at skubbe gang i talforståelsen. For de mindste er det tydeligt, at det giver stor værdi at have noget, de kan tage fat i. Når de får urskiven eller talkortene i hånden, bliver det lettere at forstå, end hvis de bare ser det i en bog.

0 kommentarer

Colorama spilanmeldelse

Som det også fremgår af spillereglerne, har man med dette spil lavet fire måder det kan spilles på – dette ud fra alder og udvikling. Noget jeg tænker er værd at rose, da det øger ”levetiden” for spillet, som formentlig vil blive ved at være sjov, fordi man med alderen kan spille det nye måder.

0 kommentarer

Politisk Ukorrekt: Billeder spilanmeldelse

Vi fandt spillet rigtig underholdende og vil helt sikkert spille det igen. Det er sjovt hvordan ens humor kan være så forskellige, derfor betød det rigtig meget at dommer rollen gik på tur, så vi alle skiftedes, til at være den, der skulle bedømme hvad der var sjovest.

0 kommentarer

Bubble Jungle spilanmeldelse

“Bubble Jungle er et simpelt spil, som er et sikkert hit hos de mindste. Børnene øver overblik og hånd/øje-koordination – men vigtigst af alt har de det rigtig sjovt.”

0 kommentarer

7 Wonders: Duel spilanmeldelse

7 Wonders: Duel er et spil, som man kan spille igen og igen, da spillet hele tiden ændrer sig ud fra hvilke kort, der kommer i spil fra gang til gang. For dem, der kender spillet ”Risk”, er det meget samme koncept, men alligevel helt anderledes.

0 kommentarer

Go’ Samtale – 2. anmeldelse

“De små kort med spørgsmål kan noget, det oplevede jeg også selv, da jeg havde det med på arbejde og satte dem på et af fællesbordene. Jeg sad med en enkelt elev og snakkede om den anmeldelse, jeg skulle skrive. Vi læste et par kort højt og pludselig var 2 blevet til 6 og samtalen tog fart. Jeg skulle lige ordne noget i fem minutter, da jeg kom tilbage, sad eleverne fortsat og snakkede løs om nye spørgsmål. Det var bare rigtig fedt at se, hvordan de bare tog strukturen til sig og fik lagt skærmene lidt væk. “

0 kommentarer

Virus! mini-spilanmeldelser

“Virus! er et fantastisk spil at have med til fester, og er sjovt på tværs af alle aldre. Det er hurtig action, tilfredsstillende og nervepirrende. Man arbejder sammen om at ødelægge fælles modstandere, men det er i sandhed et selvisk spil der kun handler om dig”

0 kommentarer

Vampyrjagten spilanmeldelse

“Det jeg er særligt vild med ved spillet er at du ikke taber, når du bliver bidt, så får du en ny mission og har stadig chancen for at vinde. Niels på 6år satser ofte på at blive bidt af Dracula hurtigst muligt fordi han synes det er sjovere at spille spillet, som vampyr.”

0 kommentarer

GÆT spillet anmeldelse

I vores familie elsker vi brætspil, og det var en fornøjelse at åbne æsken og pakke spille ud. Spilkomponenterne er fyld med friske farver og alt ser simpelt og overskueligt ud.

0 kommentarer

Terraforming Mars spilanmeldelse

“Der er ingen tvivl om at dette spil er en nyklassiker og er et spil som man ikke kan komme uden om, hvis man er seriøs brætspiller. Noget af det der, i mine øjne, er helt vildt vellykket ved spillet, er hvor vel balanceret det er. “

0 kommentarer

SNAK Selskabsspil For Venner anmeldelse

Når man åbner kassen første gang, tænker man måske, ”er der ikke mere?”, Men når man først går i gang med at spille, skaber de skarpe og velvalgte spørgsmål grobund for en god samtale, der kan få lov at udvikle sig resten af aftenen.

0 kommentarer

SNAK Samtalespil For Børnefamilier anmeldelse

“Jeg kan helt klart anbefale SNAK til forældre, der gerne vil tale med deres børn på en hyggelig og uforpligtende måde. SNAK gør det nemt at bringe tunge emner på bordet, uden det virker unaturligt eller meget alvorligt. Fordi snakken er en del af spillet, kaster alle parter sig ud i det uden kvaler.”

1 kommentar

The Talks spilanmeldelse

“Rent undervisningsmæssigt er spillene også meget velegnede. De træner flere ting, da eleverne både benytter sig af deres læsefærdigheder, de skal formulere svar på spørgsmål, de lærer om sig selv og hinanden, de træner samtalefærdigheder og udvikler deres empatiske sans.”

0 kommentarer

Lynhistorier spilanmeldelse

Det handler ikke om at være en fantastisk historiefortæller. Det handler ikke om at være vildt original i sine ideer til en fortælling. Nej det handler om at dele den lille historie fra minderne, og det handler om at være en god tilhører, en god lytter. For hvis der er en god lytter til stede, skabes der plads til en god historie.

0 kommentarer

Pearls spilanmeldelse

Spillet henvender sig især til nybegyndere og børn, eller som let underholdning, på en lun sommeraften i Spanien, efter en alt for varm dag ved stranden, på grund af spillets lave kompleksitet. Det vil sige, at der ikke er så mange taktiske eller strategiske overvejelser.

0 kommentarer

Mig & Mine Følelser anmeldelse

Mig og mine følelser kan være et godt redskab, fordi det giver en mulighed for at tale om følelser som vrede og frygt på en helt ufarlig måde. Det er lettere at forholde sig objektivt til en tænkt situation, end til en situation, hvor man selv er indblandet. Men det hjælper alligevel med at opbygge en forståelse for, hvorfor andre mennesker reagerer, som de gør.

0 kommentarer

Late Night Alias spilanmeldelse

Det viste sig så faktisk også, at vi indimellem kunne have svært ved at gætte et ord, som vi selv havde skrevet på kortet, når en anden skulle forklare det, da man måske ikke lige havde tænkt i samme baner ift. hvordan det kunne forklares. Her har man jo så muligheden for at gøre det endnu mere frækt, hvis man ønsker det.

0 kommentarer

Kimble spilanmeldelse

Et spil tager mellem 10 og 30 minutter, afhængigt af antallet af deltagere. Hjemme i vores familie, har Kimble fået en central plads på spisebordet. Vi spiller Kimble både om morgenen, når vi spiser morgenmad og om aftenen og nogen gange også om eftermiddagen.

0 kommentarer

Agricola spilanmeldelse

På verdens største rangliste over brætspil ligger Agricola nummer 26. Og det er vel at mærke ud af knap 18.000 spil. Bag et pussenusset tema gemmer sig et benhårdt og underholdende spil. Her kan du læse om, hvorfor Agricola er et af verdens bedst bedømte brætspil.

0 kommentarer

Sig Det Videre spilanmeldelse

“Vi har spillet det med både 4 og 8 personer og begge dele fungerer fint, men det er lidt sjovere, når man er flere, så man ikke får sin egen tegneblok tilbage, før sidste gæt er afgivet. På den måde ved man nemlig ikke undervejs om ordet er blevet ændret, før man får tegneblokken tilbage til allersidst.”

0 kommentarer

LogiKit spilanmeldelse

LogiKit skriver selv, at det er beregnet for børn i alderen 3-8 år, men at det sagtens kan bruges til mindre børn – dette kan vi bekræfte :). Det er som en række andre spil vi har haft fornøjelsen af, ikke helt til at bestemme om LogiKit er et spil eller om det mere er en form for læringsværktøj. Jeg vil dog tillade mig at kalde det et spil, da det også er den betegnelse de selv bruger.

0 kommentarer

The Game spilanmeldelse

The Game er et sjovt og anderledes kortspil, hvor det for en gangs skyld handler om at samarbejde og ikke om at kæmpe imod hinanden. Det element betyder også, at man går til spillet på en helt anden måde, og tænker lidt mere over, hvad man gør, for netop ikke at spærre for sine medspillere.

0 kommentarer

Game Of Phones anmeldelse

I weekenden står den på familieweekend, hvor vi er mange unge, der ikke kender hinanden super godt, da det er en sammenbragt familie. Her vil jeg finde spillet frem igen, da jeg endnu engang ikke er i tvivl om, at spillet nok skal bringe gode stunder med sig.

0 kommentarer

Dobble spilanmeldelse

Spillet er hylende sjovt, fordi der går konkurrence i den. Spillerne presser hinanden ved at være stille og virkelig koncentrerede, i håbet om at finde matchet først. Dobble er et spil hvor ens tålmodighed, hurtighed, koncentration og tankemæssige strategi kommer på prøve.

0 kommentarer

Ligretto spilanmeldelse

Det er et spil, hvor man virkelig skal koncentrere sig, og der er også en vis risiko for at et kort eller to kan ske at blive krøllet lidt i kampens hede. Jo flere spillere man er, des mere skal man koncentrere sig, og der er ikke tid til at læne sig tilbage, og se hvad de andre mon gør.

1 kommentar

Backgammon anmeldelse

Der medfølger 2 raflebægre, 15 spillebrikker i rød og tilsvarende i hvid. 2 sæt terninger, som passer til henholdsvis den røde og den hvide spiller. En fin lille detalje i øvrigt, at terningerne matcher spillebrikkerne, hvilket gør at spillet som helhed virker mere gennemført.

0 kommentarer

Vendespil Med Vilde Dyr anmeldelse

Vores 4-årige søn er meget optaget af dyrene på kortene og laver hurtigt en leg ud af at lægge dyrene op i par, så han kan se på alle de smukke billeder af de forskellige dyr. Vi bruger lang tid på at kigge på billederne og snakke om, hvad de forskellige dyr hedder, hvor I verden de lever og hvad de spiser.

0 kommentarer

Mexican Train spilanmeldelse

Mexican train er et super hyggeligt spil. De benspænd der er lagt ind i forhold til almindeligt domino, hæver det op, så det bliver væsentligt mere interessant. Der er ikke høj drama, eller de store følelses udbrud (ok, et par stykker skal der nok komme), men det er spændende og underholdende hele vejen.

0 kommentarer

Syllabus spilanmeldelse

I min optik er det bestemt et plus for et ikke-barnligt spil, at det kan spilles både med og uden voksne; for selvom spillet vil være for nemt for de voksne, så kan de godt deltage på lige fod med børnespillerne – og hvilket barn vil ikke også gerne se mor eller far hoppe på et ben, eller hvad at se dem cykle på gulvet med benene i vejret?

0 kommentarer

Ice Cool spilanmeldelse

Det lykkes langt fra hver gang, når man prøver at lave vilde trickskud, men når det endelig lykkes, er det meget tilfredsstillende. Og det er den helt store styrke ved Ice Cool. Man får lyst til at blive ved, fordi man lige vil forsøge at lave et endnu federe skud i næste runde.

0 kommentarer

King Of Tokyo spilanmeldelse

”Giv mere skade!!!” var den mest brugte sætning i det sidste spil King of Tokyo, jeg spillede. Det er et af de mange karakteristika ved dette fremragende spil, som bragte latter, smil og snak til bordet. Det blev råbt i kor ved næsten hvert terningekast.

0 kommentarer

VIGA Balancespil anmeldelse

Selv om spillet er svært, er det hyggeligt at udfordre sig selv eller hinanden i det.
jeg mener, at anbefalingen på 3 år er helt fin, fordi i det i den alder er rigtig godt at erfare, at nogle ting ikke kommer af sig selv, det kræver udholdenhed og øvelse.

0 kommentarer

4 På Stribe spilanmeldelse

Vi synes, det er et billigt, hurtigt og fint spil at have i sin samling af spil, som er hurtigt at tage frem, hurtigt at stille op, og hurtigt at spille. Det kan være et rigtigt fint spil til børn der måske lige er startet i skole eller i slutningen af deres børnehavetid.

0 kommentarer

Ticket To Ride: Europe anmeldelse

Alt i alt, så er Ticket to Ride simpelthen et fantastisk brætspil – og som nævnt først i anmeldelsen, så har Stine herhjemme også taget det til sig med kyshånd

0 kommentarer

Labyrinth spilanmeldelse

Labyrinth er et nostalgisk spil for mig. Jeg husker tydeligt, hvor mange timer, jeg brugte på at spille spillet, da jeg gik i SFO som barn. Det er ikke blevet mindre kedeligt med årene – tværtimod. I dag som voksen er det stadig et sjovt spil at spille, især, når jeg og mine venner går så meget op i spillet, at der nærmest går sport i den.

0 kommentarer

Patchwork spilanmeldelse

For hvis nogen for to uger siden havde fortalt mig at jeg kunne blive fanget af et spil om at brodere lapper sammen til et tæppe, havde jeg nok været ret skeptisk. Men det er nu sket og jeg skal prøve at forklare hvorfor.

0 kommentarer

Stratego spilanmeldelse

Spillet virker gennemført og lavet med omtanke. Da der både er held og strategi involveret i spillet, betyder det, at alle kan spille med, også selvom man ikke er den store taktiker. Når man har spillet et par gange, lærer man hurtigt, hvad man absolut ikke skal gøre, og hvad der måske vil hjælpe til sejr.

0 kommentarer

Carcassonne spilanmeldelse

Spillet udmærker sig ved at det er hurtigt at gå til, fordi reglerne er nemme og hurtigt at lære. Der er få spil, der har den fine balance, hvor spillereglerne er enkle, men stadig er sjovt og udfordrende at spille mange gange selv for meget erfarne brætspillere.

0 kommentarer

Qwixx spilanmeldelse

Qwixx er et sjovt lille spil. Det tager ca. 15 minutter og der er stort set ingen ting at sætte op eller pakke sammen. Det ligger meget godt i stil med Yatzy og vil tiltale det samme publikum. Så hvis du kan li at hygge med Yatzy, er Qwixx helt klart et spil du bør kigge på.

0 kommentarer

VIGA Fiskespil anmeldelse

Alt materialet er faktisk i virkelig god kvalitet, og er rigtig fint malet. Der sidder på hver fisk en lille magnet og det samme gør der på fiskestængerne. Hvis man skal give en lille kritik af spillet, så er det måske, at der ikke medfølger nogle spilleregler. Mere om dette i næste afsnit.

1 kommentar

EGO Gold spilanmeldelse

Jeg har testet spillet sammen med to grupper af venner, særligt med det ene hold, var det et hit. Det, at reglerne er så simple, gjorde det nemt for dem at spille det, selvom de har en lille en på 2 måneder at holde øje med. Da vi spillede det med et andet hold venner, fungerede det også ganske glimrende som underholdning under en festlig aften.

0 kommentarer

Jaipur spilanmeldelse

Jaipur er et hurtigt og underholdende 2-personersspil, hvor det gælder om at være snedig, taktisk og lidt heldig for at blive den rigeste købmand på basaren.

0 kommentarer

Fabeldyr spilanmeldelse

De sjove fabeldyr blandet med det velkendte ”find det hurtigere end den næste” regel lægger spillet i samme kategori som Vildkatten men synes det her stepper lidt op og har lidt mere krydderi.

0 kommentarer

Alias – Kvinder Mod Mænd anmeldelse

Kortene er lavet således at mændene får en del kvindeord og omvendt. Men der er også mange ord, som er mere kønsneutrale. Det sjove element i dette, er når man støder på et ord, som man slet ikke kender og aldrig har hørt. (Så er det endnu sjovere, når man bagefter spørger det modsatte køn og de faktisk heller ikke kender det, selvom det er et såkaldt ”kvinde- eller mandeord”)

1 kommentar

Piratjagten spilanmeldelse

Piratjagten er et spil, der fortæller en spændende historie, som taler til børn. Det er nemt at leve sig ind i missionen, og det er tilfredsstillende, når det lykkes, fordi det ikke er alt for nemt. Og så er det også smart, at man kan justere sværhedsgraden, hvis man vil udfordre sig selv.

0 kommentarer

Mini Airhockey anmeldelse

Det er det høje tempo er det, der gør air hockey sjovt at spille. Når man er i gang med et ligeværdigt spil, hvor det næste mål afgør kampen, kan adrenalinen godt pumpe rundt i kroppen. Også selvom man spiller på en bane, der ikke er meget større end et A3-ark.

0 kommentarer

Danmark Spillet anmeldelse

Spillet er i en rigtig fin kvalitet, og fint udført. Spillet henvender sig til store teenagere og voksne. Et spil tager en times tid, og derfor har vi sjældent spillet mere end et spil i træk.

0 kommentarer

Magic Maze spilanmeldelse

Magic Maze er en dansk succes historie. Det har været nomineret til stort set alt hvad der findes af spil priser, og har da også vundet lidt. Og det er da også et nytænkende og sjovt spil, med masser af frustrationer.

0 kommentarer

Tyvenes By spilanmeldelse

De sidste par gange, hvor brætspilsklubben har været samlet, så har det været Tyvenes By vi oftest er startet med. Det er en af favoritterne lige i tiden. Det er et fedt spil til 4 spillere og et spil jeg varmt kan anbefale.

0 kommentarer

Bang! Terningspillet anmeldelse

Bang! The Dice Game, er et rigtigt sjovt og hurtigt spil. Det er bedst, hvis man kan være fire spillere eller mere, men kan til nød også spilles med tre personer. Det er lille og kompakt, så det er let at tage med på turen. Og man behøver heller ikke den store bordplads til at spille på.

0 kommentarer

Rhino Hero: Super Battle spilanmeldelse

Rhino Hero: Super Battle er et spil, der nærmest skal spilles mere end en gang, når det først er kommet på bordet. Det er ikke til at bære, hvis man er lige ved at vinde, og man så kommer til at vælte det hele – så skal der en revanche til med det samme…

0 kommentarer

Pentago spilanmeldelse

Pentago er et simpelt, men underholdene spil som som helt sikkert kræver at man tænker sig om, men som alligevel ikke er mere krævende at man sagtens kan hive det frem for at spille om hvem der skal tage opvasken, uden man behøver meget introduktion eller forberedelsestid.

0 kommentarer

Mini Poolspil anmeldelse

Det er ikke en erstatning for ægte pool, fordi man selvfølgelig aldrig kan simulere en poolbord med en ægte stenbordplade og tunge ball’er. Men man får en fornemmelse af taktikken og den vigtige præcision. Og kampene kan være mindst lige så nervepirrende, selv om bordet ikke er meget større end en familiepizza.

0 kommentarer

Dyr På Dyr spilanmeldelse

Vi spillede alle tre med, så vi fik syv dyr hver. Vi lavede lidt om i reglerne, og Inger måtte godt bruge to hænder til at placere hendes dyr, så det var lidt nemmere for hende 🙂 Vi spillede det et par “runder” eller hvad man skal kalde det, for vi kom ikke ret langt op i højden, inden vi måtte starte forfra 🙂

0 kommentarer

Sjuft spilanmeldelse

Hvis sjuften har en mønt i hver af de andre spillers farve og en mønt i sin egen farve, så kan sjuften vælge at bruge en såkaldt sjuftmanøvre. Ved en sjuftmanøvre skal sjuften betale en mønt til de andre spillere i deres egen farve, men får til gengæld ret til at flytte en vilkårlig af sine egne spillebrikker en ring tættere på centrum.

0 kommentarer

7 Wonders spilanmeldelse

Man behøver ikke engang at åbne spillets æske for at se, at 7 Wonders er et brætspil i særklasse. Langs kanterne på kassen ser man nemlig et alenlang parade af de udmærkelser og priser, spillet har vundet verden over.

1 kommentar

Rhino Hero spilanmeldelse

Alle kan spille Rhino Hero, men det er bedst at have rolige hænder, når man spiller. Reglerne er rimelig nemme at forstå, og kender man til kortspillet Uno, så forstår man også hurtigt, hvordan man kan udnytte de forskellige tagkort til sin fordel – eller hvordan man kan drille sine med/modspillere.

0 kommentarer

BRIO Labyrintspil anmeldelse

Labyrintspillet spilles selvfølgelig af én person ad gangen. Men man kan sagtens konkurrere mod hinanden. I kan skiftes til at spille, så I for eksempel får fem ture hver. Hver gang en af jer ryger i hul, noterer I tallet, der står ved siden af hullet. Det er jeres point. Efter fem ture kan I så se, hvem der har fået flest point.

1 kommentar

Dinosaur spilanmeldelse

Så min afsluttende bedømmelse af dette spil er, at jeg gerne anbefaler det, hvis man har børn som er interesseret i dinosaurer, og man mangler et spil til samlingen som ikke er kompliceret at komme i gang med, for det er nemt og hurtigt at finde frem og stille op, og hvis man selv justerer antallet af dinosaurer kan man også hurtig ændrer på spilletiden.

0 kommentarer

Zoo Panic spilanmeldelse

Det er et skønt spil, som vi har haft stor glæde af. De dejlige farvestrålende billeder af dyr, har især tiltalt de yngste og også givet anledning til flere gode snakke om de forskellige dyr.
Der er ikke så mange regler, der skal overholdes, hvilket gør det nemmere for de yngste, bl.a. det med at man selv må bestemme hvor mange felter man vil flytte, bare man ikke flytter mere end terningen viser, og hvorhen det gør, at det er nemmere for alle at nå frem til dyrekortene og komme hen til det rigtige bur.

0 kommentarer

Tempo spilanmeldelse

Herhjemme spillede vi første gang Tempo, hvor vi alle tre var med. Inger begyndte at synge om “mariehønen evigglad”, mens vi viste hende, hvor sneglene skulle starte. Hun fangede ret hurtigt, at hver snegl havde sit eget farvede blad. Hernæst blev de fine terninger studeret nøje, før hun som yngste spiller slog først.

0 kommentarer

Codenames spilanmeldelse

Alt i alt fandt vi spillet meget anderledes end noget vi har prøvet før, rigtig underholdende hvor man skal tænke på en anden måde og man rigtig kan udfordre sig selv. Vi vil helt sikkert spille spillet igen til en anden spil aften med vores venner.

2 kommentarer

Smart 10 spilanmeldelse

Spillet er til dig, der elsker at quizze og gerne vil udfordre dig selv med en lidt anderledes tilgang. Det er et meget transportabelt spil, som man nemt kan have med på ferie eller med ned i en park til et spil i det fri – når varmen vender tilbage.

0 kommentarer

Afrikas Stjerne anmeldelse

Undervejs i spillet kan alt ske, der røvere, beduiner og store ædelsten. Børnene har nerverne uden på tøjet og venter i spænding på, at vende brikker og se hvad der venter dem på deres færd rundt i Afrika.

0 kommentarer

Cirkus Topito spilanmeldelse

Cirkus Topito er vellykket på alle områder. Det øver både børnenes finmotorik og taktiske sans. Og på begge områder er det velafbalanceret, så det hverken er for let eller for svært.


Samtidig er kvaliteten rigtig god. Træklodserne er bundsolide, så de er ikke til at slide op. Og det hele er smukt illustreret i en hyggelig stil, der appellerer til børnenes fantasi.

0 kommentarer

Blueprints spilanmeldelse

Vi havde spillet med på efterårsferie, sammen med en masse andre spil. Blueprint endte med at være det spil, der klart blev spillet mest. Primært fordi det er et spil, man nemt lige kan tage et par runder af, når man har lidt tid at fordrive.

0 kommentarer

Loopin Louie spilanmeldelse

Når først spillerne er i gang med spillet, kan bølgerne og tempoet gå højt, og et afsluttet spil vil næsten altid resultere i endnu et spil. Det gjorde det i hvert fald, da dette hjems forældre røg i den nostalgiske fælde, efter barnet var puttet.

0 kommentarer

Bamse Stoledans anmeldelse

Vi har haft rigtig mange timers underholdning med spillet. En ekstra god egenskab ved Bamses Stoledans er også, at man ikke nødvendigvis behøver have en voksen med – i hvert fald ikke hvis man bare vil lege med det. Inger har flere gange leget/spillet det med alle hendes dukker, som har været placeret rundt på de forskellige stolekort.

0 kommentarer

Dead Of Winther spilanmeldelse

Dead of Winter er rigtigt stærkt spil for både voksne og større børn. Det kræver mere end andre brætspil, fordi man skal sætte sig ind i nogle mere indviklede regler, og det tager gerne omkring to timer at spille. Men til gengæld får du en meget mere berigende spiloplevelse, der både byder på samarbejde, intriger, drama og en god historie.

0 kommentarer

Trivial Pursuit anmeldelse

Men når alt kommer til alt, er Trivial Pursuit bare et klassisk og genialt spil, som bliver ved og ved med at fungere. Vi spillede første gang spillet for 16 år siden. Og alligevel er det stadig underholdende den dag i dag. Trivial Pursuit bør være i enhver families spillereol!

0 kommentarer

Go’ Samtale 1. anmeldelse

Det fede ved disse kort er jo, at der ikke er noget som er rigtigt eller forkert. Det er jo alt sammen for at blive klogere på, hvordan vi i familien opfatter tingene, og det er uden tvivl meget forskelligt, hvis man rigtig lytter efter hinanden.

1 kommentar

Luksus Kalaha anmeldelse

På trods af min dårlige vinderstatistik indtil videre, kan jeg kun anbefale den her udgave af Kalaha. Det er drønlækkert og overraskende underholdende. Alene den tårnhøje kvalitet gør, at det er et køb værd.

0 kommentarer

Stack Attack anmeldelse

Generelt synes vi, at det er et sjovt og lidt anderledes quizspil, hvor spørgsmålene er alsidige og med en god sværhedsgrad. Ligesom i alle andre quizspil er der selvfølgelig flere spørgsmål, som man ikke kan svare på, men der er en god fordeling af de rigtig svære, de lidt svære og de nemme.

0 kommentarer

Kanin Hop Hop spilanmeldelse

Kanin Hop Hop er designet af tyskeren Reiner Knizia. Som har adskillelige hundrede spil under bæltet. Han har fire gange vundet Spiel des Jahres, som er den største pris inden for brætspil, så han ved, hvad han laver. Hans filosofi er, at missionen med spil er at bringe folk sammen om noget fælles. Og det lykkes fint i Kanin Hop Hop.

0 kommentarer

Yeti Spaghetti anmeldelse

Det er sjovt når Yetien er lige ved at falde i efter man har frataget den en spaghetti. Ja der opbygges en sær spænding og nogle gange hænger Yetien i kun to-tre spaghettier. Så her har du kvaliteten i spillet!

0 kommentarer

Catan Junior spilanmeldelse

Catan Junior er et hyggeligt spil, hvor hele familien kan more sig godt. Det bygger lidt på tilfældigheder på grund af terningkastene, men der er samtidig taktiske overvejelser at tage. Så jeg kan klart anbefale Catan Junior til alle, der kan se at ungerne er klar til lidt strategi. Og det dur i øvrigt også til lidt større børn.

0 kommentarer

Heksens Køkken spilanmeldelse

Børn kan lære rigtig meget af at spille dette spil. De udvikler deres koncentrationsevne, da de hele tiden skal huske på farverne, når de skal vælge fluesvampe og også følge godt med, når det er modspillernes tur. Der er også rig mulighed for at øve sig i farverne, fx ved at spille spillet i hold, hvor en voksen kan hjælpe i begyndelsen.

0 kommentarer

Castles Of Mad King Ludwig spilanmeldelse

Det er sjovt i sig selv at bygge slottet op lidt efter lidt og få det hele til at gå op i en højere enhed. Og oven i det kommer den spændende udfordring med at være bygmester og hente penge ind fra modspillerne samtidig med, at man forsøger at holde dem væk fra de rum, der giver flest point.

0 kommentarer

Imagine spilanmeldelse

Alt i alt er ideen med Imagine spillet god. Det skiller sig ud fra andre spil. Det er et spil, som alle kan være med til (indenfor den anførte alder). Det kræver blot, at man har lidt god fantasi.

0 kommentarer

Det Gyldne Æble anmeldelse

I Det gyldne æble er reglerne enkle nok til, at børn på 3 til 4 år kan spille med hinanden, uden at en voksen blander sig. Det er en stor kvalitet, uanset om man køber det til familien eller til en børnehave.

0 kommentarer

Sorteper kortspil anmeldelse

Imens vi gennemgår spillets formål er vores søn ikke helt vild med tanken om at blive sorteper, da han synes, han ser uhyggelig ud. Men vi får ham overtalt og spillet kan nu gå i gang.

0 kommentarer

Illusion spilanmeldelse

I starten synes vi at det virkede lidt kedeligt, men efterhånden som vi spillede, så blev vi alligevel lidt grebet af det. Det giver nemlig nogle sjove overraskelser, når man vender kortene for at se procenterne. Netop som spiltitlen antyder, så finder man nemlig ud af, hvorledes ens øjne kan snyde groft, når man bliver distraheret af andre farver på kortet.

0 kommentarer

Kingdomino spilanmeldelse

Kingdomino er virkelig godt designet. Det er en kunst at få noget helt enkelt til at være så underholdende. Men det er sikkert også grunden til, at det har vundet flere priser.


Spillet egner sig til voksne og til børn fra cirka 8 år. Selvom reglerne er enkle, kræver det nemlig en god evne til at tænke nogle træk fremad, før man rigtigt kan mestre spillet.

0 kommentarer

Skæg Med Bogstaver spilanmeldelse

Spillet ville egne sig bedre til 6-8-årige, som netop lærer bogstaverne og skal begynde at lære at stave i skolen. Spillet er også fint for mindre børn, der begynder at interessere sig for bogstaver og for at stave. Så længe spillet spilles med nogle mere simple regler og lidt voksen-hjælp.

0 kommentarer

Splendor spilanmeldelse

Vi modtog Splendor fra Legebyen.dk for to uger siden, og min kone og jeg har allerede spillet det syv-otte gange, selvom vi har mange andre sysler (og brætspil), som vi kan fylde vores aftener med. Det vidner om et spil, der er svært at slippe. Det er sjovt, udfordrende og tilfredsstillende at spille og samtidig er det overstået på kun en halv time.

0 kommentarer

Klaps spilanmeldelse

Jeg tog KLAPS med hjem til mine søskende den anden dag, og også her var spillet en succes. De kunne hurtigt genkende trækkende med at lægge matchende eller højere kort på fra både UNO og Røvhul. Jokerkortet mindede dem om 10’eren og joker fra Røvhul. Det gjorde det let for dem at bygge bro mellem den nye viden og den allerede lagrede viden i hukommelsen.

0 kommentarer

Dragernes Skat anmeldelse

Spillet var populært herhjemme allerede inden vi fik pakket det op, fordi der var en drage og diamanter på kassens låg, så forventningerne var store.

0 kommentarer

Quadrillion spilanmeldelse

Faktisk har det vist sig hver gang, vi har fundet det frem, at spilleren ikke har fået lov til at sidde med det alene, da det kribler i fingrene på alle omkring bordet og alle bliver optaget af ”puslespillet”.

0 kommentarer

Mikado Melon spilanmeldelse

Mikado Melon er perfekt, hvis du skal have et hurtigt og sjovt spil, der samtidig er udfordrende for alle familiemedlemmer. Med enkle regler og en hurtig opsætning er man i gang med det første spil inden for ét minut.

0 kommentarer

Azul spilanmeldelse

Azul har hurtigt indtaget hjerterne hos brætspilsfolket – hos både nybegyndere og kendere. Det har sågar modtaget priser herfor; f.eks. har det fundet Guldbrikken 2018 for årets voksenspil og Spiel des Jahres 2018 for årets spil (kan sammenlignes med årets Oscar).

0 kommentarer

Mit Første Vildkatten anmeldelse

Hjemme hos os kendte vi faktisk ikke til det originale Vildkatten, men efter at have stiftet bekendtskab med Mit Første Vildkatten, så kan jeg ikke udelukke, at vi skal undersøge om originalen også er værd at få anskaffet, til når børnene bliver lidt ældre.

0 kommentarer

No Shit Sherlock spilanmeldelse

No Shit, Sherlock er anbefalet til børn fra syv år. Og det er nok også især børn, der for alvor sætter pris på det latrinære tema. Men spillet egner sig også til voksne, der gerne vil have et spil, som er lynhurtigt at gå i gang med, og som får konkurrencementaliteten frem i folk.

1 kommentar

Junior Matador anmeldelse

Spillet vil passe rigtig godt til børn, der lige er begyndt i skole, som begynder at interessere sig for at regne, da der er rig mulighed for at lægge tal sammen: både med terningekast, tælle felter, regne priser ud, osv.

0 kommentarer

Food Spinner spilanmeldelse

Måske de kan være med til at ændre vanerne derhjemme; for det plejer at være omkring hjemkundskabs-alderen, at børnene tager en mere aktiv del i madlavningen, og måske kan de hjælpe mor og far med at bruge ting i køleskabet, der ellers er på vej i skraldespanden.

0 kommentarer

Spejle Æg spilanmeldelse

Kort fortalt, så går spejlæg ud på at få tømt sin kurv med æg, så hurtigt som muligt. Man kan være fra 2-4 spillere, da det er hvad spillepladen tillader. Ved to spillere fordeles otte æg i to bakker og ved 3-4 spillere fordeles 7 æg.

0 kommentarer

Sortskæg Sørøverspil anmeldelse

Som du kan høre, er reglerne ikke helt enkle. Derfor egner spillet sig bedst til børn fra 8-års-alderen. Men man skal slet ikke lade sig skræmme væk. Selvom det lyder indviklet, giver det rigtig fin mening, når man først er i gang.

0 kommentarer

Matribus spilanmeldelse

Matribus er et brætspil, der kombinerer den kendte spilmekanisme 3-på-stribe med andre elementer, der gør det interessant ud fra en matematikfaglig vinkel.

0 kommentarer

Gonge Ringspil anmeldelse

Det som Gonge næsten altid formår, er at lave fede spil og legetøj, som er sjovt. Vi ved, at børn lærer bedst når de leger og vi ved, at leg altid er sjovt. Dermed skaber Gonge rigtig gode forudsætninger for læring igennem legen.

0 kommentarer

Frames spilanmeldelse

Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle forvente, da jeg åbnede pakken med Frames. Det virker utroligt enkelt, men det byder faktisk på en god og lærerig spiloplevelse.

0 kommentarer

Quips spilanmeldelse

Herhjemme er det et kæmpe hit, fordi det kan være svært at huske farvernes navne for vores 3-årige. Samtidig er spillet så simpelt og hurtigt, at det er et rigtig godt sted at starte, når man skal lære at spille spil. Der er øvelsen lige så meget at vente på, indordne sig under nogle regler og lære at vinde og tabe – og det er altså sværere end man lige tror.

0 kommentarer

Hint Junior anmeldelse

Alt i alt vil jeg gerne anbefale dette selskabsspil til børnefamilier. Det rammer lige ned i kategorien hvor også Matador og Ludo ligger og dominerer derhjemme. HINT Junior kan dog noget mere og personligt vil jeg hellere spille dette som voksen end nogle er de overstående.

0 kommentarer

Zookeeper anmeldelse

Ved første øjekast ligner Zoo Keeper som sagt en ret almindeligt vendespil. Men det er videreudviklet, så det både er sjovere og mere udfordrende. Man skal konstant være opmærksom for at holde styr på, hvor i alverden den zebra nu er smuttet hen…

0 kommentarer

Æselspillet anmeldelse

På det seneste har vi spillet en masse klassiske kortspil, som du også kan læse om her på bloggen. Men Æselspillet er det første af klassikerne, som jeg aldrig før har stiftet bekendtskab med. Og det er lidt ærgerligt, for det er mere underholdende end mange andre hurtige kortspil

0 kommentarer

Mini Bordfodbold anmeldelse

Bordfodbold er en klassiker inden for spil på fritidshjemmet, på baren eller måske i pauserummet på ungdommelige arbejdspladser. Hvorfor ikke også have det derhjemme.

1 kommentar

Flugten Fra Atlantis anmeldelse

Grunden til spillets succes og popularitet på mit arbejde findes også i komponenterne og det tematiske. Det jo fedt at bevæge havuhyrer og hajer rundt. Og så er det fedt med den spænding der er hver gang man vender en ø-tile. Det kan jo være det lige er den man skulle bruge for næste gang at få sin svømmer i sikkerhed

0 kommentarer

Krokodillesokker spilanmeldelse

Det er svært at lokke en dybdegående anmeldelse ud af Agnes, men hun synes i hvert fald rigtig godt om spillet. Vi afslutter lige med hendes besyv: ”Det er meget sjovt, fordi man skal hente sokkerne med den der svupper,” siger Agnes på 4 (og et halvt) år.

0 kommentarer

Cøpenhagen spilanmeldelse

Cøpenhagen er et hurtigt spil, hvor man hele tiden træffer mange vigtige beslutninger. Du er nødt til konstant at holde godt øje med dine modspillere, for der skal ikke bygges mange rækker færdige, før modspilleren pludselig er tæt på de 12 point, som giver en sejr.

0 kommentarer

Børnealfabetet anmeldelse

Overordnet set er vi vilde med børnealfabetet herhjemme. Moderen fordi der er utrolig meget læring omkring bogstaver, stavning, at tælle og at vente på tur, og ungerne fordi de lige i øjeblikket er total nysgerrige på bogstaver og ord.

0 kommentarer

Bedstemor Med Slaw I anmeldelse

”1, 2, 3, NU!” De ord hører du igen og igen under et spil Bedstemor med slaw i. Spillerne vender kort og konkurrerer om, hvem der hurtigst får øje på
to ens. Bedstemor med slaw i er et befriende enkelt spil, som egner sig godt til fordrive lidt tid sammen med familien.

0 kommentarer

Dyredomino anmeldelse

Dyredomino er endnu et spil i rækken af klassikere fra Danspil. Det er en variation af domino, som gør spillet tilgængeligt og fængende for børn helt ned til 3-4 år.

0 kommentarer

Escape Room spilanmeldelse

Nu kan man blive underholdt (og stresset) derhjemme i stuen, med denne version af et Escape Room. Spillet var nomineret til årets spil i Danmark i 2018 og med god grund, for det er meget underholdende.

0 kommentarer

Robot Face Race anmeldelse

Som forælder er det sjovt at se, hvordan ens barn på kort tid skærper sin evne til at skelne mellem små detaljer, der er begravet i et hav at farver og former.

1 kommentar

The Mind anmeldelse

The Mind er meget interessant. På overfladen er det et enkelt spil om at spille kort i stigende rækkefølge uden at vide, hvad de andre har på hånden. Men det kan give en meget større oplevelse, når det hele klikker.

0 kommentarer

Farve-Post Sortering spilanmeldelse

Hvis man udelukkende kigger på æsken som spillet befinder sig i, så syner det ikke af meget. Der er ikke gjort noget særligt ud af indpakningen og man kan undre sig lidt over, at et spil der handler om farver, er pakket ind i en sort/hvid kasse. Der er dog heldigvis ikke sparet på farverne, når man først for pakket spillet op.

1 kommentar

Spasmager anmeldelse

Spillet kan spilles fra 5 år, og det tror jeg faktisk passer meget godt, så længe man tilpasser reglerne lidt, så det passer til barnet. Jeg tænker også at yngre børn nok vil synes det er sjovere end lidt større børn.

0 kommentarer

Farve Yatzy anmeldelse

Farve-Yatzy er en enkel version af en af de helt store spilklassikere. Det er et perfekte rejsespil til familier med små børn.

0 kommentarer

Sorteper anmeldelse

Jeg kan anbefale Sorteper til en hyggelig spilaften med børn på 4 til 10 år. Det bygger meget på held, men det er kun godt, fordi det giver de mindste en lige så stor chance for at løbe af med sejren.

0 kommentarer

Ta Til Marked anmeldelse

Spillets regler er ultra nemme, hvilket gør. Det nemt for mindre børn, at deltage og spille sammen udenfor meget voksen indblanding. Et spil tager cirka 5 minutter og derfor er man hurtigt overtalt, til endnu et spil. Spillet er primært baseret på held.

0 kommentarer

Mysterium anmeldelse

I Mysterium spiller I ikke detektiver eller kriminalbetjente, i stedet er I synske – altså folk, der kan kommunikere med de døde – og I skal opklare detaljerne ved et mord.

0 kommentarer

Skæg & Skøre Briller anmeldelse

Det er et sjovt og gennemført spil. Det er dejligt, med de forskellige former for opgaver, og der er noget alle kan være med på, uanset om du er voksen eller barn.

0 kommentarer

Collecto anmeldelse

Det er et simpelt spil, hvor det gælder om at samle flest mulige kugler og helst i samme farve.
Man skal starte med at sætte alle kuglerne op i tilfældig rækkefølge, men uden at 2 kugler af samme farve ligger ved siden af hinanden vandret eller lodret. De må gerne ligge på skrå fra hinanden i samme farve.

0 kommentarer

Hvem Er Hvem anmeldelse

“Hvem Er Hvem” er ét af de spil, som langt de fleste voksne mennesker kender, fordi de har spillet det som børn. Udgiveren er Hasbro og det er ét af de spil der har været med til at give den verdenskendte spilproducent et solidt bagkatalog af spil der altid sælger.

0 kommentarer

Olsen anmeldelse

Det er sjovt at tænke på, at spillet her har eksisteret i 100 år – og måske mere. Og det er stadig et solidt og underholdende spil for hele familien. Nogle ting ændrer sig åbenbart ikke.

1 kommentar

Bamsespillet anmeldelse

Bamsespillet er perfekt for de mindste spillere, fordi der hele tiden sker noget. Man skal holde skarpt øje med hver enkelt kort, der bliver lagt på bunken. Og derfor er der ingen kedsommelig ventetid, hvor man venter på, at andre bliver færdige med deres tur.

0 kommentarer

BONK anmeldelse

BONK er et fest spil, der helt klart vil gøre sig bedst, når man kan skifte lidt ud en gang imellem. Det er ikke på højde med Klask, men er på den anden side et underholdende indslag og et godt modstykke til et festspil på xbox/playstation.

0 kommentarer

Det Røde Hint anmeldelse

Anmeldelsen af dette spil har givet anledning til mange grin og sjove påfund. Billederne viser nogle af kategorierne ’in action’, blandt andet min ene søster, der forsøger at mime et ansigtsløft og min veninde, der laver en ostemad.

0 kommentarer

Small World anmeldelse

Fremragende spildesign gør Small World til en afvekslende spiloplevelse med en god sjat humor. Det egner perfekt sig til en hyggelig weekendeftermiddag i en familie med større børn – og også bare med en gruppe voksne.

0 kommentarer

Tegn & Gæt anmeldelse

Tegn og Gæt er et sjovt spil, men jeg tror desværre, det afholder mange fra at spille det, hvis de ikke synes de er særlig gode til at tegne – for man laver ligesom ikke andet i spillet. Det er et rigtig ærgerligt fravalg, fordi Tegn og Gæt er så meget mere end en udstilling af dine kunstneriske kompetencer.

1 kommentar

Stigegolf anmeldelse

Spillet er sjovt og der mange timers sjov underholdning i vente. Et spil med de officielle regler tager mellem 15 og 30 min.

0 kommentarer

Match Madness anmeldelse

Match Madness er et puzzle-opgave spil, hvor det gælder om at danne et bestemt mønster – og at gøre det hurtigere end de andre spillere. Spillet har simple regler, men opgaverne er langt fra simple, specielt når man skal skynde sig.

0 kommentarer

Guinness Verdensrekorder spilanmeldelse

Er man typen, som synes det er sjovt at læse om diverse rekorder, og måske tidligere har brugt tid på at læse Guinness Rekordbog, er det helt sikkert et godt spil, hvor man på en sjovere måde, hører om forskellige rekorder.

0 kommentarer

Paparazzi anmeldelse

Vi vil helt sikkert spille spillet igen, det er et sjovt spil, som ikke minder om noget vi har spillet før. Såfremt man har bare et nogenlunde kendskab til de kendte, kan man sagtens være med.

0 kommentarer

Hønemor anmeldelse

Hvis du leder efter et spil, som dine børn på 3 til 7 år kan more sig med, er Hønemor et rigtig godt bud. Det er enkelt, nuttet og der sker hele tiden noget. Og det er en vinderkombination for de små.

0 kommentarer

Cranium Party anmeldelse

Cranium Party er et spil, som er nemt at gå til og med de få spillerregler, så er man hurtigt i gang. Det er et spil som er nemt at have med i sommerhus med vennerne eller til en sjov stund med familien.

0 kommentarer

5 Seconds anmeldelse

Det er et spil med fin underholdningsværdi. Det er simpelt at lære og simpelt at spille, men tilpas udfordrende. Man bliver max presset pga. man kun har 5 sekunder til at svare, og selv når det er nemme spørgsmål, såsom ”nævn 3 ting på et badeværelse” eller ”nævn 3 brætspil” så kan man stadig komme i bekneb pga. stressmomentet i tiden.

0 kommentarer

Castle Logix anmeldelse

Fordi spillet er så robust, er det nemt at have med. Vi har, siden vi fik det, haft det med på flere ture. Det er rart, da yngste barnet Hannah ikke synes, det er sjovt at sidde og drikke kaffe eller spise/snakke i alt for lang tid, hvilket vi andre nyder. Så kan Hannah få spillet og sidde og hygge sig med det.

0 kommentarer

RISK anmeldelse

Denne version af Risk er et spil, der har den fordel, at det kan spilles på flere måder. Jeg vil i denne omgang komme omkring 2-player versionen og flerplayer versionen med missionskort. Derudover vil jeg blandt andet komme omkring kvaliteten af de forskellige komponenter af spillet, sværhedsgrad og regelbogens tilgængelighed.

1 kommentar

5 sjove klassikere anmeldelse

Vi lokkede for nylig vores anmelder Tine Rasmussen og hendes datter Agnes, til at se nærmere på 5 sjove og klassiske spil fra GA-toys. Det er klassiske spil i rigtig fin kvalitet og til lidt lavere priser…

0 kommentarer

Re:play anmeldelse

I Re:play skal man gætte det samme ord hele 3 gange. Man kan bruge de fortrykte ord, eller man kan selv lave 40 ord, som puttes i stofposen. Som minimum skal man være 2 hold med 2 på hver.

0 kommentarer

Dixit anmeldelse

Dixit er et underholdende associationsspil, hvor du ud fra smukt illustrerede kort skal få dine medspillere til at gætte hvilket kort, der er dit ved at fortælle, danse eller synge dit korts motiv uden at afsløre dit kort. Det prisbelønnede spil er nemt at lære og kan spilles af enhver, der har en fantasifuld tankegang. At mestre spillet er dog en anden snak…

1 kommentar

Kragespillet XXL anmeldelse

Kragespillet XXL er til dig, der godt kan lide at købe ordentlige varer, som holder længe. Spillet er lækkert lavet, og det skal man ikke undervurdere. Der er en kæmpe forskel på at spille med en pæn, malet træfrugt i forhold til, hvis de var lavet i plast.

1 kommentar

Billedlotteri anmeldelse

Vi bruger tit, at spille et spil billedlotteri når vi kommer hjem på hverdage, specielt med Hannah, når hun kommer hjem fra institution, så hun får noget nærvær og kommer lidt ned i gear og støjniveau, efter dagen i børnehaven.

0 kommentarer

Klodsmajor anmeldelse

Klodsmajor i mega-størrelse er rigtig godt, for børnenes fysik, kreativitet og koncentration, at spillet er så stort og beregnet til havebrug. Her kan ungerne nemlig, stå op, ligge på knæ, se alle vinkler og bevæge sig frit og dermed se mange flere løsninger og kreative måder, at spille på.

0 kommentarer

Tropicano anmeldelse

Vi har at gøre med et spil hvor alt er lavet af træ; lige fra spillepladen til figurer og bro-komponenter. Lækker holdbar kvalitet, som udstråler holdbarhed.

0 kommentarer

Trivial Pursuit Familieudgave anmeldelse

Jeg synes, denne udgave er bedre end tidligere familieudgaver, der har været, særligt til de ”mindre børn” fra 8 – 12 år. Sværhedsgraden passer bedre efter min mening.

0 kommentarer

Kragespillet anmeldelse

Kvaliteten er tårnhøj. Både terninger og frugter er lavet af solidt træ. Det er lækkert at spille med, og jeg er ikke i tvivl om, at det stadig ser pænt ud, hvis Agnes spiller det med sine børn engang om 20-30 år.

1 kommentar

Logik spil anmeldelse

Reglerne er således nemme og hurtige at sætte sig ind i. Derudover består Logik ikke af en spilleplade, spillebrikker eller andet end de 90 kort, og derfor er Logik et spil, man kan tage med sig; f.eks. tog-, bus- eller bilturen, hvis man skal køre langt.

0 kommentarer

Klask anmeldelse

Klask er et super hyggeligt og sjovt spil. Og det er også et spil det er let at være fælles om, for det kan være lige så sjovt at være tilskuer som selv at spille. Man kan også hurtigt opfinde alle mulige former for benspænd for at gøre det mere lige, eller bare for variationen. Man kan naturligvis give de mindre øvede et par point forud.

1 kommentar

IQ Candy anmeldelse

Man spiller ved at de 7 brikker i forskellige farver skal pusles sammen på pladen. De fylder hele pladen, når de alle er lagt på. På pladen er der nogle ovale forhøjninger både vandrette og lodrette, og ligeledes er der nogle ovale huller i brikkerne, der også er lodrette og vandrette. Det gør at brikkerne ikke bare kan ligge hvor som helst på pladen.

0 kommentarer

Familie Alias anmeldelse

Dette spil er nemmest at spille for nogen, som er god til at formulere sig på dansk og tænke lidt kreativt. Man må nemlig ikke bruge dele af ordet i sin forklaring, og når man er under tidspres, kan det godt være meget svært at forklare uden at komme til at sige noget forbudt, og derved få minuspoint.

0 kommentarer

Ticket To Ride: First Journey anmeldelse

Som forælder bliver mange børnespil hurtigt meget ensformige. Men Ticket to Ride: First Journey har en god balance, så man også kan bevare interessen som voksen. Selvfølgelig er det ikke et spil med den store dybde, men den slags kan man altid hive frem, når de mindste er gået i seng.

0 kommentarer

Dyrenes Hotel anmeldelse

Der er noget velkendt over spillet Dyrenes Hotel fra Danspil når man står med det i hånden første gang. Måske er det fordi de fleste af Danspils udgivelser har haft den samme grafiske fremtoning gennem flere år eller måske er det noget andet.

0 kommentarer

BRIO Flipperspil anmeldelse

Det var super nemt at gå til, der var ingen komplicerede regler, det var blot og gå i gang. Og det må man sandelig sige, at vi gjorde. Vi spillede mod hinanden, mange gange og det er super lærerigt, at lære både at vinde og tabe.

0 kommentarer

Partners+ anmeldelse

Her på Legebyen.dk satte vi hinanden stævne for at prøve det nye Partners+, som ingen af os, havde nået at prøve endnu.

0 kommentarer