Send e-mail

kontakt@legebyen.dk

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30

Blogindlæg fra Legebyen

Her kan du læse spændende blogindlæg om alverdens forskellige emner - skrevet af Legebyen.dk's medarbejdere.

BuddyPhones Explore anmeldelse

Lydstyrken er 85 db, som er den anbefalede max lydstyrke for børn ifølge verdenssundhedsorganisationen (WHO). Det giver en vis ro som forældre at vide, at man ikke behøver tjekke lydstyrken hele tiden, men at der bliver passet godt på hørelsen.

0 kommentarer

Leg med magnetiske fliser

Fra tid til anden får alle forældre brug for lidt voksen tid, hvor de kan tage på dates, slappe af eller besøge venner til en middag uden børnene. Det kræver selvfølgelig hjælp til børnepasningen, og ofte står familiemedlemmer eller nabopigen klar til hygge med de små, men for mange forældre er det ikke altid en mulighed.

0 kommentarer

Nej Tak Til Madspild boganmeldelse

Jeg er også så positiv overrasket over, hvordan bogen fokusere på at små ændringer også gør en forskel ,og ikke på at være en løftet pegefinger, det giver en lyst til at forsætte med at finde flere steder, vi kan undgå madspild i hverdagen.

0 kommentarer

Svanemærket Legetøj

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. Mærket gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter. Hele produktets

0 kommentarer

Er Magna-Tiles verden bedste legetøj?

Magna-Tiles® er magnetisk konstruktionslegetøj for børn på 3 år og opefter. De innovative og magnetiske figurer er designet til at

0 kommentarer

En kort historie om naturgummi

Hos Legebyen.dk kan vi godt lide miljøvenlige produkter af naturgummi fra gummitræer og derfor vil vi gerne fortælle dig lidt mere om gummitræer, som både bruges til produktion af trælegetøj, samt til at lave naturgummi, som bruges i andre typer legetøj.

0 kommentarer