Send e-mail

[email protected]

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30

En spilanmeldelse af Det Originale Fiskespil

"Hvis I leder efter et udfordrende og sjovt familiespil hvor de små også kan være med, er Det Originale Fiskespil fra ALGA et rigtigt godt bud"

Det Originale Fiskespil anmeldelse

Alder: Anbefales fra 5 år | Spillere: For 2 – 4 deltagere | Spilletid: Cirka 5 minutter | Mærke: ALGA | Antal: 1 spil i æske (leveres UDEN batterier!)

“Vi har virkelig været positivt overraskede over Det Originale Fiskespil fra VIGA. Det sjove spil er præcis som vi husker det fra vores egen barndom, og der er ikke meget der er ændret ved det siden. Det har været helt nostalgisk – og en glæde, at kunne give spillet videre til vores egen søn. Kvaliteten i spillet er høj, og så er de forskellige dele utroligt robuste. Den store fiskedam er flot dekoreret, og så er underholdningsværdien i spillet lige i øjet. Fiskestængerne giver sig godt, og vi har på intet tidspunkt været nervøse for om de kunne tåle mosten i spillet. Koncentrationen har absolut været på sit højeste herhjemme, i jagten på de mange farvestrålende fisk. Hvis I leder efter et udfordrende og sjovt familiespil hvor de små også kan være med, er Det Originale Fiskespil fra ALGA et rigtigt godt bud”

En spilanmeldelse af Det Originale Fiskespil

Det vækkede med det samme minder – fra da vi selv var børn – da Det Originale Fiskespil fra ALGA stod foran os på spisebordet. Vi har flere gange stødt på forskellige spil, som alle var kopier af det oprindelige originale fiskespil fra ALGA. Det var derfor med stor glæde at vi mange år senere, kunne få lov til at præsentere vores søn for det utroligt underholdende fiskespil.

Vores søn, Mateo, er 3 ½ år gammel. Vi elsker at bruge lang tid på underholdende og lærerige spil i forskellige genre sammen med ham, og så er vi ekstremt gode til at hygge og lære på samme tid!

Det praktiske om Det Originale Fiskespil fra ALGA

Det Originale Fiskespil anbefales fra + 5 år, og er for 2 – 4 deltagere. Vi spiller i gennemsnit ét spil på omkring 5 minutter, og vi har gerne fiskespillet oppe 30 minutter af gangen.

Det får man med i spillet:

● 50 fisk
● 4 fiskestænger
● 1 fiskedam

Der er i alt 50 fisk med i spillet, som alle er i forskellige farver. Fiskene er i farverne: gul, rød, orange og grøn – og så har fiskene alle store tænder. Der følger 2 ekstra fisk med til spillet, og det klager vi bestemt ikke over.

De 4 fiskestænger er i farverne; orange, grøn, gul og rød. De 4 fiskestænger har alle lange liner og ligger rigtig godt i hænderne.

Der er plads til 48 fisk i den store fiskedam, som er flot dekoreret. Der er både vand og land, og så er der tilmed et skilt der viser at man gerne må fiske i dammen.

Der følger ingen spillevejledning med til spillet, som egentlig giver ret god mening. Spillets regler er bestemt ikke svære at forstå eller finde ud af. Det Originale Fiskespil fra ALGA kommer i en normal størrelse spilleæske, med en stor illustration af hele spillet på forsiden af spilæsken.

  • Det Originale Fiskespil bruger 2xAA batterier, som ikke medfølger til spillet.

Sådan spiller man Det Originale Fiskespil fra ALGA

Inden spillet kan påbegyndes, skal alle fisk placeres i fiskedammen – og så skal der indsættes 2xAA batterier i fiskedammen.

Reglerne i spillet er super simple og nemme at forstå, så hele familien kan samles om spillet. Den farve deltagernes fiskestang har, er de farver fisk deltagerne skal fange. Den deltager der først fanger alle sine fisk har vundet spillet, og er den skarpeste til at få fisk på krogen!

Vores oplevelse med Det Originale Fiskespil fra ALGA

Mateo begyndte hurtigt at placere fiskene i fiskedammen, og der gik ikke lang tid før vi var klar til vores første spil. Far sørgede for at der blev sat 2xAA batterier i fiskedammen, og nu var vi helt klar til at lade spillet begynde!

Vi valgte vores fiskestænger, og Mateo fik lov til at “starte” spillet. Fiskedammen begyndte at dreje rundt i et godt tempo, og fiskene skiftedes til at åbne og lukke munden. Det var nu vores opgave at fange fiskene, og få dem op af fiskedammen.

Vi fandt hurtigt ud af at man skulle være ret hurtig, for at fange sine fisk. Fiskene har kun åben mund i et kort stykke tid, og når fisken igen lukker munden, skulle man helst gerne have den på krogen. De mange farver fisk gør virkelig spillet sjovt, og en lille smule forvirrende.

Mateo var virkelig koncentreret igennem hele spillet, og forsøgte sig med forskellige taktikker. Først blev snøren næsten lagt i fiskedammen, i håb om at flere fisk ville bide på linen. Denne taktik fandt Mateo hurtigt ud af, slet slet ikke fungerede. Mateo prøvede derefter at fange fiskene ved at holde linen tæt på de bevægelige fisk. Det hjalp gevaldigt, og pludselig begyndte Mateo at fange fisk i en lind strøm.

Der går virkelig konkurrence i spillet, og lige pludselig har man i sin iver på at vinde, snøret linerne på fiskestængerne sammen, åh nej! I sin koncentration er det ikke altid at man lægger mærke til eller holder øje med modstanderne.

Vores vurdering af Det Originale Fiskespil fra ALGA

Vi har virkelig været positivt overraskede over Det Originale Fiskespil fra VIGA. Det sjove spil er præcis som vi husker det fra vores egen barndom, og der er ikke meget der er ændret ved det siden. Det har været helt nostalgisk – og en glæde, at kunne give spillet videre til vores egen søn.

Kvaliteten i spillet er høj, og så er de forskellige dele utroligt robuste. Den store fiskedam er flot dekoreret, og så er underholdningsværdien i spillet lige i øjet. Fiskestængerne giver sig godt, og vi har på intet tidspunkt været nervøse for om de kunne tåle mosten i spillet.

Koncentrationen har absolut været på sit højeste herhjemme, i jagten på de mange farvestrålende fisk. Hvis I leder efter et udfordrende og sjovt familiespil hvor de små også kan være med, er Det Originale Fiskespil fra ALGA et rigtigt godt bud.

– Camilla Jakobsen

Læs spilanmeldelsen af børnespillet Foto Fish

Læs spilanmeldelsen af Mr. Wolf

Læs spilanmeldelsen af  Dinosaurs: Mystic Island IQ-spil


Camilla Jakobsen

Vores familie består af Niclas (far, 27 år), Camilla (mor, 27 år) og vores lille søn Mateo på 3½ år, samt lillesøster Malina på 1½ år.

Vi har altid elsket legetøj herhjemme, og bruger det selv hver dag. Vi sætter en dyd i en god leg - og elsker at bruge flere timer på gulvet alle tre.

Mateo er en energisk ung dreng, der elsker sjov og ballade. Lige fra hans LEGO Duplo til hans mange puslespil, bøger - og hans store samling af Bright Starts, John Deere, Oball m.fl.

Herhjemme elsker vi legetøj - og det er det hele der bliver leget med! Vi køber kun legetøjet online, og her er der oftest kun en lille produktbeskrivelse til hvert enkelt stykke legetøj. Vi har altså savnet og manglet nogle der kunne beskrive produkterne en smule mere detaljeret.

Vi har manglet nogle der har haft produktet under huden i et stykke tid, og som dermed kan komme med en vurdering af produktet og dets muligheder.

Vi har selv en stor interesse for at udfolde os på tekst. Vi holder begge af at skrive i et levende sprog, og vi vil blot glæde os til at drage læseren ind i vores lille familie og vores lille univers.

Med venlig hilsen.

Mateo, Malina, Camilla og Niclas

Skriv et svar