Send e-mail

kontakt@legebyen.dk

Ring til os:

tlf.: 72 622 630

Åbningstider:

Hverdage 8:30 - 15:30

En anmeldelse af PipSquigz Ringlets babyranglen fra Fat Brain Toys

"Villads er glad for sættet og det bliver brugt rigtig meget, han viser helt sikkert meget interesse for det. Af den grund kan jeg sagtens anbefale de 6 sugekop ringe i de flotte farver..."

PipSquigz Ringlets anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr. | Antal: 1 sæt med 6 PipSquigz ringe | Materiale: 100% BPA-fri fødevaregodkendt silikone.

“Når jeres lille barn bider og sutter på ringene, så er det med til at styrke og stimulere mundmotorikken. Mundmotorikken er utrolig vigtig for at barnet kan lære at tygge mad og for senere at kunne lære at tale. Det er derfor kun godt, hvis jeres barn bider i sugekopperne…” 

PipSquigz Ringlets rangle fra Fat Brain Toys

Vi har fået lov til at teste og undersøge PipSquigz Ringlets fra Fat Brain Toys. Jeg kan godt lide at teste legetøj, for på den måde at finde ud af hvad de forskellige ting indeholder, hvordan kvaliteten er og hvad det kan bruges til.

Jeg hedder Carina og er 32 år. Jeg er mor til to skønne drenge, Marcus på 15 år og Villads på 9 måneder. Jeg er kreativ og ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg kan derfor ofte finde på nye, sjove og lærerige måder, man kan bruge sit legetøj på.

Min lille søn Villads, elsker at lege og lære og han er meget nysgerrig. Han vil gerne undersøge tingene på alle tænkelige måde, lige fra at bide i det, kaste med det og slå til det. På den måde finder vi også virkelig ud af hvad de forskellige ting kan holde til. 

Villads er i den alder, hvor der kommer flere og flere tænder. Det klør og gør ondt, så det er en selvfølge, at alt legetøj skal bides i og derfor går jeg utrolig meget op i at kvaliteten af det legetøj jeg præsenterer for ham, er i orden.

Tingene skal være i en god og holdbar kvalitet og det må selvfølgelig ikke indeholde en masse giftige materialer.

Testen af PipSquigz Ringlets

Villads har haft glæden af at teste det sjove sugekopsæt med 6 sugekop ringe, som har det sjove navn PipSquigz Ringlets. Sættet henvender sig til børn fra 6 måneder og opefter.

De sjove sugekop-ringe er fremstillet af 100% BPA-fri fødevaregodkendt silikone, som er langtidsholdbart og CE-mærket. Sættet består af 6 sugekopper i hver sin farve. En lilla, blå, lyserød, orange, gul og en grøn.

Disse multifunktionelle sugekopper og rangler, er et kæmpe hit herhjemme og de skaber rigtig meget glæde. Ringene har en sugekop i hver ende, så man kan sætte dem sammen en og en, eller man kan sætte dem sammen som én lang guirlande, eller man kan sætte dem sammen ligesom man vil.

Hvis man sætter flere ringe sammen, kan barnet ryste med dem som en rangle, de siger dog ikke rigtig noget, men det er stadig sjovt synes Villads. 

De 6 PipSquigz ringe kan bruges lige som man ønsker det…

De kan sagtens tåle vand, så de vil helt sikkert være populære at have med i bad, eller i badebassinet om sommeren. Villads har haft dem med i sit badekar flere gange, med stor succes. 🙂

Når Villads har leget med sugekop-ringene i badet, har han enten kastet dem ned i vandet, bidt i dem eller så har vi sat dem fast hen over siden af badekarret, så har Villads forsøgt at hive dem fri. På den måde har han været aktiveret og ikke haft fokus på, at jeg har vasket hans hår, som han ellers ikke bryder sig ret meget om. 😉

Ringene er nemme at tage med, hvis man skal ud ad døren. Vi har haft dem med i klapvognen, når vi har været ude at gå længere ture eller når vi har været ude for at handle. 

Villads har også leget med dem i autostolen, når vi har været ude og køre.

2 af sugekopperne har fået en fast plads i pusletasken, så er det altid nemt at finde dem frem. Sugekopperne har en ujævn struktur og de er derfor interessante, at holde og røre ved for barnet.

Hvis man sætter dem sammen, enten en og en eller flere i samme ring, så er det en god måde at aktivere barnet på, da det lille barn vil forsøge at rykke dem fra hinanden. Det er en god motorisk og sanselig udfordring, som vil fange barnets interesse i længere tid ad gangen.

Villads er ved at få 4 nye tænder og det klør og gør ondt. Han bider derfor i alt legetøj, i håb om at det kan lindre smerten. Jeg har derfor to af disse sugekop ringe til at ligge i køleskabet og når de er kølige, så giver jeg dem til Villads. Strukturen i ringene og det at de er kølige, er en rigtig god kombination til de ømme gummer. 

Selvom Villads har fået et par tænder, så sker der ikke noget med ringene når han bider i dem. Sugekopperne er meget holdbare og Fat Brain Toys har bl.a. lavet ringene til dette formål. I skal derfor ikke være bekymret for at lade jeres barn bide i sugekopperne.

Når jeres lille barn bider og sutter på ringene, så er det med til at styrke og stimulere mundmotorikken. Mundmotorikken er utrolig vigtig for at barnet kan lære at tygge mad og for senere at kunne lære at tale. Det er derfor kun godt, hvis jeres barn bider i sugekopperne. 

Når Villads sidder på sit legetæppe og leger med forskelligt legetøj, så leger han også ofte med ringene der. Så slår han ringene ned i tæppet eller kaster dem og kravler efter dem.

Ringenes størrelse er god til hvis man mangler noget legetøj, som barnet kan lege med ved bordet. Dog sidder disse sugekopper ikke ret godt fast på bordet, som nogle af de andre sugekopper fra Fat Brain Toys gør, men derfor vil jeg stadig sige, at de er fine til at lege med ved bordet. 

Hvis man ønsker nogle sugekopper, der virkelig sidder fast på bordet imens man spiser, så skal man vælge en af Loop sugekopperne eller PipSquigz sugekop sættet med 3 store sugekopper. Disse sidder rigtig godt fast på bordet og underholder imens der spises.

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om PipSquigz Sugekop-sættet og om PipSquigz Loops! Anmeldelserne kan du læse ved klikke på et af nedenstående links:

Læs mere om PipSquigz Loops lige her!

Læs mere om PipSquigz Sugekopsæt med 3 stk lige her!

Ved de lidt større børn kan man styrke ordforrådet med disse sugekopper. Dette kan man bl.a. gøre ved at tale med barnet om farverne og lære barnet at benævne farverne og kende forskel på de forskellige farver. 

Man kan også tælle ringene og på den måde lære barnet at tælle til 6. 

Barnet vil sikkert også synes det er sjovt at bruge ringene som armbånd eller måske som armbånd til sin bamse eller dukke. 

Vores vurdering af PipSquigz Ringlets sættet

Vi har nu testet flere forskellige ting fra Fat Brain Toys, og alle tingene har overrasket positivt. Deres legetøj er virkelig godt, spændende og noget helt særligt. 

Jeg synes, at de skal have ros for deres gode idéer med at lave legetøj som også henvender sig til de børn, der har ekstra udfordringer. Særlige behov eller ej, så vil Fat Brain legetøj også blive populært hjemme hos jeres barn.

Disse sugekop ringe er ikke favoritten, men det betyder ikke at det ikke er godt legetøj. Det er hel sikkert godt legetøj, som er i en fantastisk kvalitet og barnet vil på ingen måde kunne komme til skade ved at lege med dette sæt. 

Villads er glad for sættet og det bliver brugt rigtig meget, han viser helt sikkert meget interesse for det. Af den grund kan jeg sagtens anbefale de 6 sugekop ringe i de flotte farver.

Jeres barn vil helt sikkert også vise interesse for det farverige sæt, med de sjove sugekop-ringe… De kan bruges på et hav af forskellige måder og til utallige ting, som beskrevet længere oppe i anmeldelsen.

– Carina Lund

Læs også anmeldelsen af PipSquigz Loops fra Fat Brain Toys

Læs mere om PipSquigz Sugekopsæt med 3 stk lige her!

Se hvordan legetøjet virker i denne video!
Carina Lund

Jeg hedder Carina og er 32 år.
Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut.
Jeg er Mor til to fantastiske drenge, Marcus på 15 år og Villads som er født i dec. 2019.
Marcus er født med autisme og andre vanskeligheder, og af den grund har jeg hjemmetrænet og hjemmeundervist ham på fuld tid i 9 år nu.
Jeg har derfor fået en stor viden omkring udviklingen af hjernen og den motoriske udvikling.
Jeg er alene med drengene og vi bor i det dejlige Nordjylland.
Vi nyder tiden sammen om Marcus’ undervisning og træning, samt elsker at bruge fritiden på at bage, lege og være kreative.
Børnene og jeg anmelder og tester legetøj, fordi vi gerne vil guide andre forældre til at vælge det rigtige legetøj og til at tænke kreativt og ud af boksen.
Du er velkommen på min Instagram profil: @carinalund88

Skriv et svar