RollyKid Pedaltraktor anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2½ - 5 år | Materiale: Hårdt plast | Max. brugervægt = 50 kg.

"Den seje RollyKid Pedaltraktor med vogn fra RollyToys har været et stort hit herhjemme. Så har I et barn med stor interesse for traktorer, så vil denne pedaltraktor være den perfekte fødselsdagsgave. Vi kan bestemt anbefale den! Man kan bl.a. træne sproget og kommunikationen, ved at tale om traktorer. Her kan I tale om hvordan traktorerne bliver brugt på bondegården og I kan eksempelvis tale om farver og størrelser..."

Historien bag Rolly Toys

RollyToys er en kendt producent af gå- og pedalbiler formet som ægte landbrugsmaskiner. Familievirksomheden blev stiftet af Franz og Rosa Schneider i 1938 i Coburg i den tyske delstat Bayern, og den drives i dag af familiens anden og tredje generation.

RollyToys er Europas førende producent af legetøjstraktorer, man kan sidde på. De har et enormt udvalg af landbrugslegetøj indenfor både traktorer, anhængere og gravemaskiner.

Det, der adskiller RollyToys fra andre mærker er, at designet af køretøjer er baseret på virkelige maskiner.

Der bliver gjort en stor indsats for at få dem til at ligne originalerne mest muligt. Lige fra motorblokken til hældningen på motorhjelmen er der kælet for detaljen.

RollyToys seje maskiner er lavet i meget høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr. De er designet til det hårde liv i baghaven, og tåler daglig brug i sandkassen og i institutioner.

På Rolly Toys’ traktorer er plastikdelene blæsestøbte for at gøre dem ekstra stærke og holdbare og de er udstyret med 10-12 mm tykke metalaksler.

Rolly Toys køretøjer henvender sig til alle børn i alderen fra 2-10 år.

Hos Legebyen.dk kan man købe mange forskellige traktorer fra Rolly Toys, både store og små, med og uden pedaler og i forskellige prisklasser. De fåes også i forskellige farver, så det burde være muligt at finde en traktor, som passer til lige netop jeres barn. Et stort udvalg af kælke tilbyder de også...

Test af den 3-hjulede pedaltraktor med vogn

Vi har testet den flotte og seje 3-hjulet pedaltraktor med vogn. Denne traktor med vogn er grøn, med gult sæde og gule hjulkapsler og gul forgaffel. Hjulene og de skridsikre pedaler er sorte og rattet er sort.

Rattet har meget realistiske lyde, så det lyder som en rigtig traktor. Lydene fanger interessen med det samme og lydene er høje, så man kan høre dem. Dog skal traktoren bruge 2 x AA batterier, for at få lyd på...

Denne flotte John Deere traktor ankom i en stor kasse og blev leveret i mange dele. Vejledningen er ikke så tydelig, men den kan sagtens samles alligevel, selv for en mor, som ikke har så gode erfaringer med at samle ting.

Traktoren er i en virkelig god kvalitet og den kan virkelig holde til noget. Den måler L:110 x B:46 x H:55 cm, inklusive anhængervognen.

RollyToys 3-hjulede pedaltraktor henvender sig mest til børn fra 2,5 til ca. 5 år. De skridsikre pedaler sidder godt i forhold til det lave sæde, den er nem for dit lille barn at køre på og giver dermed en god succesoplevelse for barnet.

Vognen har en fin størrelse, der er plads til sand, bamser eller hvad der ellers måtte passe ind i barnets fantasifulde leg.

Styrker og stimulerer

En trehjulet pedaltraktor vil bl.a. styrke og stimulere følgende områder:

Balancen, koordination, benmuskler og kropsbevidstheden, fordi din lille guldklump skal holde balancen imens der styres og trædes i pedalerne på samme tid. Det kan være en udfordring i starten, da din lille guldklump lige skal finde teknikken.

Grovmotorikken vil af samme grund blive styrket rigtig meget.

Afstandsbedømmelsen vil blive styrket, ved at dit barn kører afsted på sin seje traktor og drejer udenom de forhindringer han/hun møder på sin vej. For at gøre legen lidt sjovere og mere udfordrende kan I sætte forhindringer op rundt omkring, som barnet skal navigere udenom, uden at ramme dem.

Selvtillid og selvværd vil også blive styrket ved at dit barn får nogle succesoplevelser. Barnet mestre pludseligt, at kunne køre afsted alene i stedet for at skulle skubbes. Det gør at forældrene roser barnet, hellere rose barnet for meget end for lidt. Ros er også en kæmpe motivation når dit barn skal lære nye ting.

Sociale kompetencer og tur-tagning vil også blive styrket, ved at dit barn leger med andre børn og de skiftes til at køre på RollyToys 3-hjulede pedaltraktor. Tur-tagning er en udfordring for rigtig mange børn, men det er utrolig vigtigt at lære, da det er en styrke man får brug for gennem hele livet.

Fantasi og kreativitet, vil dit lille barn vil også styrke, ved at finde på lege imens han/hun kører afsted på traktoren, alene eller sammen med sine venner.

Et kæmpe hit

Denne traktor vil være et kæmpe hit hos de fleste små nysgerrige drenge, og selvfølgelig også hos piger, dog henvender den sig nok mest til drengene.

De fleste børn er meget interesseret i store maskiner og traktorer. Det er lige meget om de bor i byen eller på landet, så er der noget ved traktorer, der med det samme fanger interessen. De fleste små børn lærer også at sige traktor, som et af deres første ord.

Leg og interesser er vigtige for barnets lyst til at lære og udvikle sig, det er derfor vigtigt at inddrage barnets interesser på flere forskellige måder.

Man kan bl.a. træne sproget og kommunikationen, ved at tale om traktorer. Her kan I tale om hvordan traktorerne bliver brugt på de forskellige bondegårde. I kan tale om deres farver og størrelser.

Dit barn kan også styrke sin finmotorik, ved at øve sig i at tegne en traktor og farvelægge den. I kan prøve at tegne denne flotte 3-hjulede John Deere traktor med vogn.

Læs også anmeldelsen af Dantoys klassiske Skubbe-Scooter

Læring og udvikling

Legetøj kan bidrage til ubeskrivelig meget læring og udvikling. Hvis man bare lige tænker lidt ud af boksen, så har alt legetøj meget mere læring i sig, end først antaget.

Den seje RollyKid Pedaltraktor med vogn fra RollyToys har været et stort hit herhjemme.

Vi har haft min venindes skønne søn (på 4 år) på weekend og da han opdagede traktoren, lyste hans øjne op. Han er som så mange andre drenge meget interesseret i traktorer og han var med det samme klar til at køre ud på eventyr.

Det er heldigt at denne traktor er i så god og holdbar en kvalitet, at den ikke er nem at slide op. Han kørte virkelig meget på den i løbet af weekenden, både i tørvejr og i regnvejr.

Så hvis I har et barn med interesse for traktorer, så vil denne traktor være den perfekte fødselsdagsgave. Vi kan bestemt anbefale denne! Den vil uden tvivl skabe glæde og mange timers god og fantasifuld leg.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af RollyToys Deutz-Fahr Warrior

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRollytoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen