365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Julegaver byttes hele 2022  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Julegaver byttes hele 2022  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

 Legebyen.dk søger test-familie

Vi søger en test-familie, med lyst til at teste, fotografere (bare med mobilen), samt skrive om vores legetøj.  

NB: Vi har allerede anmeldere til vores spil og brætspil og her søger vi pt. ikke flere.

Din familie består af 1-2 voksne med lyst til at fotografere og skrive og 1-3 børn, som har lyst til at prøve det ny legetøj. Du elsker at pakke op for et helt nyt stykke legetøj og så har du lysten til at fortælle alle andre, om det nye legetøj du prøver, via din anmeldelse, som udgives på vores blog.

Du har ordet i din magt og elsker at skrive. Du skriver i et farverigt og levende sprog, med et korrekt dansk, uden for mange stavefejl og grammatiske bommerter ;-) Og du har ikke problemer med at nedfælde 1000+ ord på papiret - altså det virtuelle papir, foran dig, på din computerskærm.

 

Vi vil også se billeder! Så vi kræver at du har en smartphone, der kan tage 5-10 billeder af det legetøj du tester. Vi vil gerne se billeder af indpakning og indholdet, billeder af at I leger med legetøjet. Om Jeres ansigter kommer med på billederne, er op til dig. Vi kan godt nøjes med en arm ;-) Vi vil også gerne se close-ups af eksempelvis smådele i legetøjet. Du må rigtig gerne være insta-kreativ, med dit mobile kamera og lege lidt med fugle og frø perspektiv, samt zoom-funktionen.


Dine legetøjs anmeldelser/test vil blive udgivet på Legebyen.dk’s Blog løbende, hvorfor du giver Legebyen.dk rettigheden, til at bruge både dine billeder og din tekst, på Legebyen’s blog og Legebyen’s Sociale Medier, samt på Legebyen.dk.

Om du har lyst til at bruge billederne på dine egne sociale medier, såsom Instagram og Pinterest - eller ligge noget tekst fra anmeldelsen ud på din personlige blog, så skal du være velkommen. Vi linker også gerne til dig, din blog, din insta, eller andre sociale medier, som du måtte trives på. .

Vi kan ikke give dig løn i form af penge - men du må selvfølgelig beholde det legetøj som du tester og anmelder for os. Yderligere kan der også komme flere goder på tale - til dig som anmelder.

Vores krav til dig:

✓ Du har erfaring med at skrive længere blogindlæg eller tekster.

✓ Du kan levere 1000-1500 ord nedfældet på digitalt papir (pr. anmeldelse).

✓ Du kan levere 5-10 billeder taget med mobilen (pr. anmeldelse).

✓ Du er stabil og kan overholde aftaler og deadlines.

✓ Du skriver fejlfrit på dansk og gerne i din egen unikke personlige stil.Lyder titlen legetøjstester, som noget du gerne vil have stående på dit CV, så send en e-mail til Thomas@legebyen.dk, hvor du fortæller lidt mere om dig selv og hvorfor du vil være den perfekte legetøjs anmelder for Legebyen.dk. Samtidig vil jeg gerne se en eller flere ting, som du har skrevet tidligere.