365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 599,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 599,-  Prisgaranti før køb

 

Legebyen.dk søger 2 spil-testere.

spiltester

Vi søger to personer, med lyst til at teste diverse brætspil, kortspil, terningspil, samt andre sjove spil fra vores store sortiment.

Du er rigtig glad for at spille spil, både med familien, vennerne eller børnene. Du elsker at udpakke et helt nyt spil og du elsker duften af en nyåbnet æske spillekort og så har du lyst til at fortælle alle andre, om de nye spil du prøver.

Du har ordet i din magt og elsker at skrive. Du skriver i et farverigt og levende sprog, med et korrekt dansk, uden for mange stavefejl og grammatiske bommerter ;-) Og du har ikke problemer med at nedfælde 1000+ ord på papiret - altså det virtuelle papir, foran dig, på din computerskærm - også selvom det måske kun er et spil mikado du sidder med.

 

Vi vil også se billeder! Så vi kræver at du har en smartphone, der kan tage 5-10 billeder af det spil du tester. Vi vil gerne se billeder af indholdet, billeder af at I spiller spillet. Om Jeres ansigter kommer med på billederne, er op til dig. Vi kan godt nøjes med en arm ;-) Vi vil også gerne se close-ups af eksempelvis spillekort, svarkort, terninger eller spillebrikkerne. Du må gerne være insta-kreativ,med dit mobile kamera.


Dine spil-tests/anmeldelser vil blive udgivet på Legebyen.dk’s Blog løbende, hvorfor du giver Legebyen.dk rettigheden, til at bruge både dine billeder og din tekst, på Legebyen’s blog og Legebyen’s Sociale Medier, samt på Legebyen.dk.

Om du har lyst til at bruge billederne på dine egne sociale medier, såsom Instagram og Pinterest - eller ligge noget tekst fra anmeldelsen ud på din personlige blog, så skal du være velkommen. Vi linker også gerne til dig, din blog, din insta, eller andre sociale medier, som du måtte trives på. .

Vi kan ikke give dig løn i form af penge - men du må selvfølgelig beholde de spil som du tester for os. Yderligere kan der også komme flere goder på tale - til dig som anmelder.

Vores krav til dig:

✓ Du har erfaring med at skrive længere blogindlæg eller tekster.

✓ Du kan levere 1000-1500 ord nedfældet på digitalt papir (pr. anmeldelse).

✓ Du kan levere 5-10 billeder taget med mobilen (pr. anmeldelse).

✓ Du er stabil og kan overholde aftaler og deadlines.

✓ Du skriver fejlfrit på dansk og gerne i din egen unikke personlige stil.Lyder titlen spilanmelder, som noget du gerne vil have stående på dit CV, så send en e-mail til Thomas@legebyen.dk, hvor du fortæller lidt mere om dig selv og hvorfor du vil være den perfekte spil-tester for Legebyen.dk. Samtidig vil jeg gerne se enn eller flere ting, som du har skrevet tidligere.