365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

 

 

 

Handelsbetingelser

 

Betaling


Du kan betale med Kredit-/Hævekort, MobilePay og ViaBill. Vi tager de mest anvendte kort (Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Visa, Mastercard/Eurocard o.s.v.). Legebyen.dk tager ikke imod betaling med EAN-nummer
Din betaling foregår krypteret gennem en såkaldt SSL (Secure Socket Layer) server, som er den mest sikre måde at betale on-line på. Vi opkræver ingen gebyrer i forbindelse med din betaling.

Beløbet hæves først på dit betalingskort, når varerne sendes fra Legebyen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der kan dog hæves et lavere beløb end godkendt, hvis nødvendigt.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Legebyen.dk indgås aftaler på dansk.

ViaBill
Du finder handelsbetingelserne for ViaBill på deres side www.viabill.com/terms

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle priser er angivet inkl. moms.

 
Ordrer over kr. 499,- leveres fragtfrit, dog kun med GLS til erhvervsadresser og GLS Pakkeshops.
På ordrer under kr. 499,- vil der blive udregnet fragt fra kr. 39,- afhængig af leveringssted i bestillingsforløbet.

Køber du et eller flere produkter fra vores "Fri fragt" kategori (www.legebyen.dk/shop/kategori/legetoj/fri-fragt) er levering med GLS til en erhvervsadresse eller til en GLS pakkeshop altid gratis - også selvom ordren er under 499,-.
 
Varerne leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage, dog kan der i enkelte tilfælde forekomme længere leveringstider. Vi vil i disse tilfælde orientere dig om leveringstiden. Leveringstiden er oplyst ved hver enkelt produkt.

Hvis varerne er blevet beskadiget under transporten eller en eller flere kasser mangler, er det en god idé omgående at reklamere til dem der bringer varerne (GLS eller fragtmanden) da det ellers kan være svært at bevise der er tale om en fragtskade/mangel.

Vi leverer i hele Danmark dog ikke til F
ærøerne og Grønland.

 

Prisgaranti

Prisgaranti mod os selv
Hvis du ser vi sætter en vare ned i pris, inden for 14 dage efter dit køb får du selvfølgelig forskellen retur, bare tag fat i os på [email protected] eller 72 62 26 30

Prisgaranti mod andre
Før vores prisgaranti mod andre skal følgende være opfyldt:

  • Butikken skal være dansk og beliggende i Danmark.
  • Butikken skal kunne levere varen med det samme (1-2 dage).
  • Prisen skal være på 1 stk. af varen, altså ikke 2 for X kr, eller køb 3 betal for 2.
  • Varen reelt er tilgængelige, og dermed ikke, ved kø-tilbud, bundletilbud og/eller ved tilbud med begrænsede antal/tid.
  • Gælder ikke tilbud der kræver medlemsskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbuddet.
  • Vi skal have besked FØR du laver ordren
  • Send os en e-mail på [email protected] med link til på pågældende produkt du ønsker prisgaranti på.
 

Fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET - 365 dage
Hvis du fortryder dit køb inden for 365 dage, skal du blot sende varen retur til os, så få du dine penge retur.

Vi lægger for nemheds skyld en returlabel ved alle ordre, hvis du vælger at bruge den koster det dig 39,- kr.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Du må åbne emballage som er egnet til åbning, men ikke bryde forseglet eller lukket emballage.

Returpakke:
Du bedes pakke varen godt ind og undlade at sætte postlabels direkte på varens emballage. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ved returnering bedes du udfylde og vedlægge papkortet, du modtog sammen med varerne. Alternativt kan du vedlægge en kopi af din kvittering eller oplyse dit navn, telefonnummer og ordrenummer.

Returnering kan ske til følgende adresse:
Legebyen.dk
Mariendalsvej 19
8800 Viborg

Tilbagebetaling:
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Fejl & Reklamation:
Er dit produkt defekt, er det gået i stykker under transporten eller har vi lavet en fejl og sendt en forkert vare til dig? Så gå venlist ind på www.Legebyen.dk/ups
 

 

Reklamationsret

 

Er dit produkt defekt, er det gået i stykker under transporten eller har vi lavet en fejl og sendt en forkert vare til dig? Så klik venligst på dette link: Legebyen.dk/ups

24 måneders reklamationsret:
Når du handler på Legebyen.dk har du selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb og omfatter fabrikationsfejl og mangler. 
 
Bliver varen defekt som følge af ukorrekt anvendelse, almindeligt slid eller skadeforvoldende adfærd, er det ikke omfattet af reklamationsretten.
 
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor 4 uger efter, modtagelsen af din ordre.
Endelig kontakt os på mail [email protected] og oplys dit ordrenummer samt evt. foto.
 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.
 
Produktet sendes til:
Legebyen.dk
Mariendalsvej 19 
8800 Viborg
 
Returpakke:
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du bedes pakke varen godt ind og undlade at sætte postlabels direkte på produktemballagen.
 
Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af din kvittering eller oplyse dit navn, telefonnummer og ordrenummer samt oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 
Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

 

Persondatapolitik

Læs mere om vores persondatapolitik og hvad vi bruger dine personlige oplysninger til, på siden persondatapolitik.

 

PriceRunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Bliv gratis medlem på PriceRunner

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

Besøg PriceRunner for at se de endelige betingelser samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.

Ja tak, send mig til PriceRunner for gratis registrering!

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Legebyens kundeserviceafdeling. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naevneneshus.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr

Lovgivning

Alle købsaftaler fortaget på Legebyen.dk ApS (CVR 41907797), er på dansk og underlagt dansk lovgivning.