365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Julegaver byttes hele 2021  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages fortrydelsesret  2-3 hverdages levering  Julegaver byttes hele 2021  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

Om Legebyen.dk


Legebyen.dk - For os, der elsker legetøj!
 
Hos Legebyen.dk stræber vi efter at sælge legetøj af høj kvalitet. Med høj kvalitet mener vi legetøj, som kan holde til at man leger med det. Vi har erfaring fra institutionsbranchen og her bliver legetøjet testet og udfordret dagligt af mange dejlige unger i alderen 0,5 til 8 år. Det er vores mål med Legebyen.dk at du får gavn af disse erfaringer og ud over at finde spændende legetøj, som børnene kender fra børnehave og SFO, det kunne fx være Magna-Tiles, Plus-Plus eller Polydron, får du også noget legetøj, som kan holde i mange år!
 
Børn lærer og udvikler sig igennem leg. Under kategorien Indlæring finder du legetøj, som ud over at være sjovt også lader børnene opnå nye færdigheder. Det drejer sig om at få lært klokken, simple matematikstykker eller retstavning. Ud over de boglige færdigheder er det også vigtigt at børnene udvikler sig motorisk. Som modvægt til at sidde inde og løse opgaver har vi skabt kategorien Motorisk leg. Her bliver børnenes finmotorik, grovmotorik og balance udfordret. Vores sortiment dækker bredt fra minitoppen til de helt små over TumbleMee til devilsticks og andre jonglørartikler, til når de større børn begiver sig ud i gøgleri.
 
Legebyen.dk er 100% dansk og selv om vi ikke er nogen gammel virksomhed, har vi mere end 20 års erfaring fra legetøjsbranchen med os i ryggen. Vi er fysisk placeret i Viborg og du er altid velkommen til at afhente dine bestilte varer her hos os, i stedet for at betale for at få det bragt hjem til dig.
 
Legebyen.dk er e-mærke certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os.
 
På snarligt gensyn

Legebyen.dk

 

Stop Papirspild mærket