365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Julegaver byttes hele 2022  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Julegaver byttes hele 2022  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

Om Legebyen.dk


Legebyen.dk - For os, der elsker legetøj!

Hos os i Legebyen.dk stræber vi efter, at sælge legetøj af højeste kvalitet. Vi gør meget ud af, at få legetøjet testet, både ved private testere, men også fra institutioner. Legetøjets høje kvalitet sikrer, at det kan tåle leg af en bred aldersgruppe. 

Vores mål hos Legebyen.dk er, at netop dit barn får gavn af de erfaringer vi gør os løbende. 

Fordelen er, at mange børn kender til meget af vores spændende legetøj f.eks gennem børnehaven eller SFO’en - det kan være alt fra Magna-Tiles, Plus-Plus og Polydron til de mange produkter fra Gonge. Vi kan garantere legetøj, der kan holde længe og som indbyder til mange timers sjov og lærerig leg.

Børn lærer og udvikler sig bedst gennem leg. Hos Legebyen.dk har vi derfor et hav af forskellige produkter, som bl.a. støtter dit barns færdigheder i matematikopgaver, lære klokken og at genkende bogstaver og små ord.

Udover faglig læring er det vigtigt, at dit barn stimulerer sine sanser samt udvikler sine motoriske færdigheder. 

Under kategorien Motorisk leg, tilbyder vi legetøj, der er målrettet dit barns udvikling i fin- og grovmotorik samt legetøj, hvor I kan arbejde med sanserne. 

Sortimentet i denne kategori dækker en bred vifte af kvalitetslegetøj, som henvender sig til både små og store børn med mærker som Gonge, VIGA og EduShape.

Hos Legebyen.dk er vi opmærksomme på, at alle børn er forskellige og har forskellige behov. 

Vi har derfor også produkter til børn med særlige behov, lige fra kugletæpper, Time Timere, softgulv, Plop up og Tangles.

Legebyen.dk er 100% dansk og selv om vores virksomhed ikke er gammel, så har vi mere end 20 års erfaring indenfor legetøjsbranchen. 

Vi er fysisk placeret i Viborg og du er til hver en tid velkommen til, at afhente bestilte varer hos vores lager, hvis du ikke ønsker din ordrer afsendt som pakkepost. 

Legebyen.dk er e-mærke certificeret og derfor har du altid mulig adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os.

 

På glædeligt gensyn

Legebyen.dk

 

Stop Papirspild mærket