365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 599,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  

 

Persondatapolitik


Persondatapolitik:

Ved at benytte Legebyen.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
Legebyen.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
 
 
Personoplysninger:
 
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
 
 
Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
 
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.
Legebyen.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.
Legebyen.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os, med henblik på at foretage køb af en vare, betaling af køb, sender en forespørgsel, klage, giver os feedback eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.
Legebyen.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefon og email) for at levere den ydelse, du efterspørger. Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger Legebyen.dk via f.eks. Google Analytics.
Legebyen.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand. Legebyen.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.
 
 
Hvem videregiver vi personoplysninger til?
 
Personoplysninger afgivet på Legebyen.dk videregives kun til virksomhedens interne afdelinger, Trustpilot A/S, EDI-Soft Danmark A/S og Post Danmark A/S, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt, forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

Personoplysningerne registreres hos Legebyen.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  
 
Den dataansvarlige på www.legebyen.dk er Nikolai Ladefoged.  
 
Som registreret hos Legebyen.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Legebyen.dk ApS via e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Legebyen.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Legebyen.dk.
For at kunne videreudvikle og forbedre Legebyen.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest. Legebyen.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.
 
- Ved tilmeldning til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives dog ikke til andre.
 
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Legebyen.dk ikke data om dig eller din brug af hjemmesiden.
 
 
Hvor lagres dine personoplysninger?
 
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Legebyen.dk’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
 
 
Adgang til oplysninger:
 
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. På ”Mit Legebyen” kan du angive hvorvidt du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller framelde dig nyhedsbrevet. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 
Cookies:
 
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Legebyen.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc, mobiltelefon etc.
En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af hjemmesidens indkøbskurv, hvor systemet husker, hvilke varer du har lagt i kurven. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at Legebyen.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slette og blokere cookies i din browser. 
 
For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer Legebyen.dk din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.
 
 
Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken:
 
Legebyen.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.