365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

 

Returnering

 
FORTRYDELSESRET - 14 dage
Indenfor de første 14 dage benyttes fortrydelsesretten. Legebyen.dk skal have besked senest 14 dage efter modtagelse af varen, hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret og vi skal modtage varen senest 14 dage efter din henvendelse.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Vi tilbagebetaler leveringsomkostningerne og varens pris*. Du betaler kun returfragten - benyt evt. den vedlagte returlabel - se priser længere nede**. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 
Ex. 1:
Du har købt en vare til 100,- kr. og betalt 39,- kr. for levering. Du sender varen retur med den vedlagte returlabel (GLS pris 39,- kr.)
Vi tilbagefører 139,- minus 39,- = 100,- kr til dit kreditkort. Vælger du at aflevere varen i Viborg eller sende det på anden vis uden at benytte vores returlabel tilbageføres det fulde beløb på 139,- kr.
 
Ex. 2:
Du har købt 3 varer til 300,- kr. i alt og betalt 39,- kr. for levering. Du sender 1 vare til 100,- retur med den vedlagte returlabel (GLS pris 39,- kr.)
Vi tilbagefører 100,- minus 39,- = 61,- kr til dit kreditkort. Vælger du ikke at benytte vores returlabel tilbageføres varens pris på 100,- kr.
 
RETURRET - 365 dage
Efter 14 dage udløber fortrydelsesretten - benyt herefter din udvidede returret.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Vi tilbagebetaler varens pris*. Du betaler både leveringsomkostningerne og returfragten - benyt evt. den vedlagte returlabel - se priser længere nede.
 
Ex:
Du har købt en vare til 100,- kr. og betalt 39,- kr. for levering. Du sender varen retur med den vedlagte returlabel (GLS pris 39,- kr.)
 
Vi tilbagefører 139,- minus 2*39,- = 61,- kr til dit kreditkort. Vælger du at aflevere varen i Viborg eller sende det på anden vis uden at benytte vores returlabel tilbageføres varens pris på 100,- kr.
 
* Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Du må åbne emballage som er egnet til åbning, men ikke bryde forseglet eller lukket emballage.
 
**Bruger du vedlagte GLS returlabel koster returneringen 39,- kr.
 
Du er selvfølgelig ikke forpligtet til at bruge vedlagte returlabel, kan du sende ordren retur på en mere fordelagtig måde for dig, er du altid velkommen til at gøre det.
 
Husk at returlabel skal placeres lige ovenpå eksisterende label - gamle stregkoder må ikke være synlige.
 
Visse varer er af en sådan størrelse og vægt at de ikke kan returneres med normal post, i disse tilfælde skal du kontakte os via mail: kontakt@legebyen.dk eller telefon: 72 62 26 30, så arrangerer vi afhentning af den vare du ønsker at returnere. Denne type returnering koster altid 600,- kr, som vil blive fratrukket det beløb du skal have retur.
 
Har du f.eks. købt et legehus der koster 4.500,- kr, og fragten koster 600,- kr, vil du få 3.900,- kr tilbage.
 
Er du i tvivl om hvilke varer der er for store eller for tunge til at blive sendt med normal post, skal du kontakte os via mail: kontakt@legebyen.dk eller telefon: 72 62 26 30.
 
Returpakke:
Du bedes pakke varen godt ind og undlade at sætte postlabels direkte på varens emballage. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Ved returnering bedes du udfylde og vedlægge papkortet, du modtog sammen med varerne. Alternativt kan du vedlægge en kopi af din kvittering eller oplyse dit navn, telefonnummer og ordrenummer.
 
Returnering kan ske til følgende adresse:
Legebyen.dk
Mariendalsvej 19
8800 Viborg
 
Tilbagebetaling:
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
 
Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen(erne) personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
 
Fejl & Reklamation:
Er dit produkt defekt, er det gået i stykker under transporten eller har vi lavet en fejl og sendt en forkert vare til dig? Så gå venlist ind på www.Legebyen.dk/ups