365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages fortrydelsesret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

Returnering


FORTRYDELSESRET - 365 dage

Hvis du fortryder dit køb inden for 365 dage, skal du blot sende varen retur til os, så få du dine penge retur.

Vi lægger for nemheds skyld en returlabel ved alle ordre, hvis du vælger at bruge den koster det dig 39,- kr.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Du må åbne emballage som er egnet til åbning, men ikke bryde forseglet eller lukket emballage.

Returpakke:
Du bedes pakke varen godt ind og undlade at sætte postlabels direkte på varens emballage. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ved returnering bedes du udfylde og vedlægge papkortet, du modtog sammen med varerne. Alternativt kan du vedlægge en kopi af din kvittering eller oplyse dit navn, telefonnummer og ordrenummer.

Returnering kan ske til følgende adresse:
Legebyen.dk
Mariendalsvej 19
8800 Viborg

Tilbagebetaling:
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen(erne) personligt på ovenstående adresse. 

Fejl & Reklamation:
Er dit produkt defekt, er det gået i stykker under transporten eller har vi lavet en fejl og sendt en forkert vare til dig? Så gå venlist ind på www.Legebyen.dk/ups