365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb  +45 72 62 26 30  
 365 dages udvidet returret  1-2 hverdages levering  Eget lager med mulighed for afhentning  Fragt fra DKK 39,- Fri fragt ved køb over DKK 499,-  Prisgaranti før køb

Tilbagekaldelser


Hos Legebyen.dk er sikkerhed vores højeste prioritet, derfor gør vi alt, hvad vi kan for at der ikke er sikkerhedsmæssige problemer med nogle af de produkter vi sælger.

Skulle vi blive bekendt med sikkerhedsmæssige problemer med et produkt som vi har solgt, tilbagekalder vi selvfølgelig produktet.

Herunder kan du finde vores tidligere tilbagekaldelser.


Tilbagekaldelse af - Fodbold plast TV-bold - Str. Ø ca. 20 cm

28/06/2018 - kl 12:00

Hvilke produkt handler det om

EAN-nummer/stregkode 5701719240095
Producent VN Legetøj A/S
Farve Sølv/Sort eller Guld/Sort

Hvad er der galt med produktet

Ved test af denne bold er der fundet for store mængder af blødgøringsmidlet DIBP.

DIBP er under mistanke for at påvirke vores evne til at få børn, der er derfor opsat en grænseværdi for, hvor meget DIBP legetøj må indeholde.

Hvad skal du gøre

Har du købt denne bold af os, opfordrer vi dig til at sende et billede af stregkoden, samt din købsfaktura, til os på e-mail kontakt@legebyen.dk så tilbageføre vi dine penge, via det betalingsmiddel, du har betalt med.

Herefter bør du smide bolden ud - vi skal ikke have den retur.