InnyBin Puttekasse anmeldelse

Alder: Anbefales fra 10 mdr. til 4 år | Materiale: Stærk ABS plast og 100 BPA-fri silikone | Mål: L:14 x B:14 x H:14 cm (klodser måler: L:5 x B:5 x H:5 cm) | Antal: 1 stk. puttekasse med 6 klodser | Mærke: Fat Brain Toys

"Malina har været super underholdt af denne fantastiske - og absolut nytænkende puttekasse. InnyBin Puttekassen har underholdt vores datter i mange timer, og det er et legetøj hun vender tilbage til igen og igen. Det er helt fantastisk at underholdningsværdien i puttekassen er så stor, og at kvaliteten er en klasse for sig. Puttekassen fylder ikke meget pladsmæssigt - underholdningsmæssigt, er dog en helt anden sag!"

En anmeldelse af InnyBin Puttekassen fra Fat Brain Toys

Vi har tidligere stiftet bekendtskab med mange forskellige puttekasser - i forskellige størrelser, farver, og temaer. Vi var derfor noget spændte på at undersøge Fat Brain Toys bud, på den perfekte puttekasse. Vi glædede os til at introducere vores datter, Malina, på 10 måneder for InnyBin Puttekassen.

De tidligere erfaringer vi har haft med puttekasser, var fra “dengang” vores søn var baby. Her var vores oplevelser af puttekasser - meget blandede - og markedet var næsten uigennemskueligt. Vi var derfor spændte på at udforske InnyBin Puttekassen fra Fat Brain Toys, som er en smule anderledes end de “almindelige” puttekasser på markedet.

InnyBin Puttekassen er en “frustrations fri” puttekasse, der gør at alle klodserne kan komme ind i puttekassen fra alle sider. Der er altså ikke kun én løsning på opgaven, som man ellers kender fra andre puttekasser. Det er dét der gør InnyBin Puttekassen spændende, og vi glædede os meget til at undersøge den nærmere i selskab med vores datter.

Det praktiske om InnyBin Puttekassen fra Fat Brain Toys

InnyBin Puttekassen er anbefalet fra 10 måneder - 4 år, og er produceret i plast og BPA-fri silikone. Puttekassen måler 14 centimeter i højden, 14 centimeter i længden, og 14 centimeter i bredden.

Der medfølger 6 forskellige klodser til puttekassen. Klodserne er i forskellige farver, de har forskellige former, og så har de forskellige overflader. Klodserne er i farverne; lyserød, orange, gul, lilla, blå, og grøn. Hver klods måler 5 centimeter i højden, 5 centimeter i længden, og 5 centimeter i bredden.

I 2020 blev InnyBin Puttekassen nomineret til en TOTY Award, som er en amerikansk prisuddeling der kårer årets legetøj. InnyBin Puttekassen kom hele vejen til finalen, hvilket (i vores optik) virkelig viser hvor skønt et stykke legetøj det er.

Vores oplevelse med InnyBin Puttekassen

Da vi introducerede Malina for InnyBin Puttekassen, kunne vi hurtigt mærke hendes interesse. De mange farver puttekassen har, og de forskellige former på klodserne - gjorde hende meget nysgerrig. Hun kravlede med det samme hen og greb den gule klods, og begyndte at udforske strukturen på den. Den gule klods er formet som en kugle, og er rillet hele vejen rundt. Malina bevægede sine fingre hen af den rillede struktur, og begyndte at smile.

Malina var nysgerrig på alle de forskellige klodser, og hurtigt skulle den grønne trekantede klods undersøges. De forskellige strukturer vækkede bestemt hendes interesse, og der gik lang tid med at udforske de mange klodser. Da klodserne var undersøgt var det tid til, at kigge nærmere på puttekassen. Puttekassen er i farverne; hvid, orange, grøn, blå, og lilla.

De seks sider på puttekassen består af elastikker, der gør at klodserne kan komme igennem. Der er i alt seks sider på puttekassen - to af siderne er med små firkantede “indgange”, og de fire andre sider er med elastikker. De to sider med de små firkanter er bestemt den sværeste del af puttekassen, og her kan Malina virkelig få lang tid til at gå. De fire sider der “blot” er med elastikker er noget nemmere for Malina at få klodserne igennem - og nogle gange får hun også klodserne ud af puttekassen igen!

De forskellige klodser har en fantastisk størrelse, der gør at Malinas små babyhænder har et godt greb om dem. Det styrker virkelig Malinas leg med puttekassen, at klodserne er så nemme for hende at håndtere. Det gør at Malina - i hendes leg - ikke ender i kedelige situationer hvor hun ikke kan håndtere halvdelen af klodserne.

Malina har (som babyer er flest) nogle ret voldsomme armbevægelser nogle gange. Det gør at klodserne og puttekassen enkelte gange, har været ude på noget af en flyvetur. Kvaliteten på både klodser og puttekasse er vi rigtig tilfredse med, det hele kan holde til lidt af hvert, hvilket er fantastisk -især når vi snakker om legetøj til babyer!

InnyBin Puttekassen skærper sanserne

Vi kan se på Malina at hun bliver meget stolt, hver gang hun får en klods ned i puttekassen. Det må være en dejlig følelse når klodsen slipper elastikkerne, og vi alle kan fornemme et lille “pop”. Malina bryder ud i et kæmpe smil, og finder straks den næste klods frem.

Malina styrker en masse af hendes sanser, i legen med InnyBin Puttekassen. De sanser InnyBin Puttekassen blandt andet styrker er:

● Høresansen - når klodserne bryder igennem elastikkerne, og ryger ind i puttekassen.
● Finmotorikken - når klodserne skal fra gulvet, op i Malinas hænder, og over til puttekassen.
● Den visuelle tænkning - hvordan får Malina alle klodserne fra gulvet og ind i puttekassen?
● Følesansen - Alle klodserne har forskellige former og strukturer.

Alle sanserne er vigtige faktorer når det omhandler legetøj til de allermindste. Vi kan se på Malina at hun tænker meget over hvad hun gør med klodserne, før de bliver ført videre over til puttekassen. Det er super interessant at sidde og iagttage hvad hun gør, og hvorfor hun gør som hun gør. Det giver oftest mening det hun gør, og andre gange giver det slet ingen mening. Malina er heldigvis i en alder hvor hun udforsker mange ting - og de forskellige klodser og puttekassen - er noget af det hun er allermest interesseret i herhjemme lige nu.

Vores vurdering af InnyBin Puttekassen

Vi er super glade for InnyBin Puttekassen herhjemme, og ærgrer os over at vi ikke havde den til vores søn da han var mindre. InnyBin Puttekassen fanger Malinas interesse hver gang, og de mange farver der pryder både klodser og puttekasse - er en fryd for øjet.

Det er nemt og ligetil med rengøringen af puttekassen og de forskellige klodser. Det eneste man skal bruge er en varm opvredet klud, og så er rengøringen af de forskellige dele klaret.

Malina har været super underholdt af denne fantastiske - og absolut nytænkende puttekasse. InnyBin Puttekassen har underholdt vores datter i mange timer, og det er et legetøj hun vender tilbage til igen og igen. Det er helt fantastisk at underholdningsværdien i puttekassen er så stor, og at kvaliteten er en klasse for sig. Puttekassen fylder ikke meget
pladsmæssigt - underholdningsmæssigt, er dog en helt anden sag!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys Tobbles Neo

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys OombeeCube

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys Sensory Rollers

Læs også anmeldelsen af Fat Brain Toys PipSquigz Ringlets

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen